Director web

Camin de batrani Voluntari azil-pentru-bunici.ro

Camin de batrani Voluntari azil-pentru-bunici.ro Cautati un camin de batrani aproape de Bucuresti? La Azil-pentru-Bunici.ro va puteti vizita oricand rudele in varsta! La doar cativa kilometri de Bucuresti, in Pipera, acestia vor beneficia de ingrijire la cele mai inalte standarde si echipamente medicale de ultima generatie. Azil pentru Bunici este un centru rezidential situat in Voluntari, Ilfov, dedicat ingrijirii batranilor care necesita asistenta de specialitate, si persoanelor aflate in perioada de recuperare dupa operatie.

  • Slogan: camin de batrani Bucuresti, azil de batrani Pipera, camin de batrani Voluntari, camin batrani Ilfov, azil batrani Bucuresti
  • Cuvinte cheie: camin de batrani Bucuresti, azil de batrani Pipera, camin de batrani Voluntari, camin batrani Ilfov, azil batrani Bucuresti

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Camin de batrani Voluntari azil-pentru-bunici.ro'. Administratorii https://azil-pentru-bunici.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Camin de batrani Voluntari azil-pentru-bunici.ro'. Administratorii https://azil-pentru-bunici.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: https://azil-pentru-bunici.ro/
  • Telefon: 0729585989
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judetul nu a fost specificat.
  • Localitatea nu a fost specificata.
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Camin de batrani Voluntari azil-pentru-bunici.ro

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Camin de batrani Voluntari azil-pentru-bunici.ro sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri