Director web

Casa de batrani Pipera

Casa de batrani Pipera Ansamblul, Camin pentru Bunici, va pune la dispozitie servicii medicale de specialitate, ce cuprinde atat aparatura performanta cat si o echipa bine pregatita pentru o recuperare eficienta. Serviciile si dotarile caminului de batrani se ridica la standarde moderne, oferind ingrijire pentru persoane in varsta,cu Alzheimer sau nevoi speciale si un spatiu generos alcatuit din camere cu 3 sau 4 paturi, de asemenea cazarea se mai poate face si in cadrul dormitoarelor matrimoniale.

  • Cuvinte cheie: camine pentru batrani Bucuresti, azil batrani Bucuresti, camin batrani Voluntari, camin privat batrani Voluntari, casa de batrani Pipera, centru de ingrijire batrani,

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Casa de batrani Pipera'. Administratorii https://camin-pentru-bunici.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Casa de batrani Pipera'. Administratorii https://camin-pentru-bunici.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: https://camin-pentru-bunici.ro
  • Telefon: 0724205565
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Casa de batrani Pipera

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Casa de batrani Pipera sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri