Director web

Dr Catalina Dinica - obstetrica ginecologie Bistrita

Dr Catalina Dinica - obstetrica ginecologie Bistrita Acest site e o metoda de informare succinta si accesibila, despre patologia ginecologica si obstetricala, cu care fiecare dintre noi, medic sau paciente ne confruntam zi de zi, cat si o metoda de orientare asupra pasilor ce trebuie efectuati pentru a ajunge cat mai repede la cunoasterea starii de sanatate genitala, stare ce are implicatii majore asupra vietii dumneavoastra personale, familiale, socio-profesionale. Folosind modestele sugestii pe care vi le pun la dispozitie si gama de servicii pe care cu devotament si profesionalism vi le ofer, sper ca fiecare dintre dumneavoastra va fi cat mai aproape de idealul de femeie sanatoasa.

  • Slogan: Obstetrica ginecologie Bistrita
  • Cuvinte cheie: bistrita,nasaud,catalina,dinica,ginecologie,obstetrica,medic,doctor,nastere,chiuretaj,avort,cezariana,bebelus,copil,cabinet,medical,individual,sarcina,gravida,alaptare,chist,fibrom,spital,sterilet

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Dr Catalina Dinica - obstetrica ginecologie Bistrita'. Administratorii http://www.catalinadinica.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Dr Catalina Dinica - obstetrica ginecologie Bistrita'. Administratorii http://www.catalinadinica.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.catalinadinica.ro/
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bistrita-Nasaud
  • Localitate: Bistrita
  • Adresa: str. Ion Minulescu, bl. 1, sc. D

Nici un comentariu pentru Dr Catalina Dinica - obstetrica ginecologie Bistrita

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Dr Catalina Dinica - obstetrica ginecologie Bistrita sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri