Director web

ORTOTECH produse si servicii de tehnica ortopedica, ortezare si protezare

ORTOTECH produse si servicii de tehnica ortopedica, ortezare si protezare ORTOTECH este un furnizor de produse si servicii de tehnica ortopedica, ortezare si protezare, executam proteze si orteze in concordanta cu masuratorile individuale si cerintele recomandarii medicale. Promovam pe piata atat produse fabricate de noi cat si pe cele ale unor producatori recunoscuti, specialistii nostri sunt familiarizati cu o gama larga de dispozitive prefabricate sau executate pe comanda individuala.

  • Slogan: ORTOTECH tehnica ortopedica, ortezare si protezare
  • Cuvinte cheie: orteze, proteze, ortezare, protezare, orteza, proteza, ortopedie, tehnica ortopedica, colostomie, ortopedic, carucior, fotoliu rulant, carje, incaltaminte ortopedica, displazie de sold, clinica ortope

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'ORTOTECH produse si servicii de tehnica ortopedica, ortezare si protezare'. Administratorii http://www.ortotech.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'ORTOTECH produse si servicii de tehnica ortopedica, ortezare si protezare'. Administratorii http://www.ortotech.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.ortotech.ro
  • Telefon: 0745172929
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 3
  • Localitate: Bucuresti - Sector 3
  • Adresa: Strada Traian nr 57, Sector 3, Bucuresti

Nici un comentariu pentru ORTOTECH produse si servicii de tehnica ortopedica, ortezare si protezare

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul ORTOTECH produse si servicii de tehnica ortopedica, ortezare si protezare sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri