Director web

Psihoterapie Brasov - Psiholog Danut Negru

Psihoterapie Brasov - Psiholog Danut Negru Servicii de psihoterapie Brasov oferite de psihologul Danut Negru. Clinica noastra ofera servicii de psihoterapie si consiliere psihologica in Brasov. O colaborare in interesul clientului, care s-a dovedit a fi eficienta, este cea cu un medic psihiatru. Acesta desfasoara consultatiile in spatiul cabinetului, mediu securizant si linistitor pentru aceia care solicita consult psihiatric.

  • Slogan: Acces discret si facil, intr-un ambient cald si primitor!
  • Cuvinte cheie: psihoterapie brasov, psiholog danut negru, psiholog brasov, psiholog, psihoterapie, brasov, servicii psihoterapie,

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Psihoterapie Brasov - Psiholog Danut Negru'. Administratorii http://www.psihoterapie-brasov.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Psihoterapie Brasov - Psiholog Danut Negru'. Administratorii http://www.psihoterapie-brasov.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

Nici un comentariu pentru Psihoterapie Brasov - Psiholog Danut Negru

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Psihoterapie Brasov - Psiholog Danut Negru sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt




Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri