Director web

Telemedicina

Telemedicina Datorită telemedicinei, diagnosticul, tratamentul şi supravegherea atentă a bolilor pot fi astăzi activităţi de rutină efectuate la domiciliul pacientului. Orice abonat al unor servicii telefonice poate transmite datele medicale (traseu ecg, valori ale tensiunii, glicemiei şi a altor parametri vitali) şi poate primi interpretarea acestora prin telefon.Abonamente de monitorizare cardiaca prin tehnici de telemedicina. Telemedicina disponibila pentru pacienti si medicii de familie

  • Cuvinte cheie: Telemedicina, boli cardiovasculare, medici de familie, insuficienta cardiaca, abonament telemedicina, monitorizare telemedicina

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Telemedicina'. Administratorii http://www.med-telesystems.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Telemedicina'. Administratorii http://www.med-telesystems.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.med-telesystems.ro
  • Telefon: 021.23.21.456
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: Str. Daniel Danielopolu Nr.44A-40C, Corp C2, Et.5, Cam.M1-M8

Nici un comentariu pentru Telemedicina

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Telemedicina sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri