Director web

Guturai farmacie naturista si homeopata

Guturai farmacie naturista si homeopata Farmacia Guturai.ro va ofera spre comercializare produse naturiste si homeopate precum si o gama larga de produse farmaceutice de tip otc fara prescriptie medicala. In categoria Homeopatie puteti gasi formule complexe pluraliste, remedii uniciste si pluraliste tipizate iar in categoria naturiste sunt recomandate extracte, tincturi, gemoderivate, ceaiuri, antioxidanti, produse de detoxifiere, produse pentru terapia naturista si alimente bio. In categoria Tehnico-medicale puteti gasi aparatura medicala de calitate si precizie ridicata precum nebulizatoare, stetoscoape, tensiometre, aparate de masaj, glucometre, umidifcatoare, aspiratoare nazale, paturi electrice dar si sanitare precum dezinfectanti, odorizante si consumabile de unica folosinta.

  • Cuvinte cheie: farmacie, farmacie online, farmacie naturista, magazin naturist, farmacie homeopata, homeopatie, produse homeopate

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Guturai farmacie naturista si homeopata'. Administratorii http://www.guturai.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Guturai farmacie naturista si homeopata'. Administratorii http://www.guturai.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.guturai.ro
  • Telefon: 0232274229
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Iasi
  • Localitate: Iasi
  • Adresa: Str. Bradului, Nr. 7, bl. H5, Iasi

Nici un comentariu pentru Guturai farmacie naturista si homeopata

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Guturai farmacie naturista si homeopata sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri