Director web

Cabinet medicina alternativa

Cabinet medicina alternativa Te gandesti sa-ti faci analizele dar nu ai timp sau ti-e frica de ace? Cabinetul nostru de terapii alternative realizeaza diagnoza completa, noninvaziva, in numai 40 de minute. Consultatia include diagnoza si tratament complet. Alte servicii: biorezonanta, nutritie terapeutica, tratament in salina. Testarea dureaza o ora si primiti pe loc rezultatul si toate recomandarile despre nutritie si tratamente naturiste fara efecte secundare

  • Cuvinte cheie: diabet, cancer, astm, alergii, boli autoimune, diagnoza, tratamente naturiste, reiki, biorezonanta, fitoterapie

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Cabinet medicina alternativa'. Administratorii http://www.biorezonantaploiesti.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Cabinet medicina alternativa'. Administratorii http://www.biorezonantaploiesti.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

Nici un comentariu pentru Cabinet medicina alternativa

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Cabinet medicina alternativa sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri