Director web

Centrul de Estetica si Tratament prin Hirudoterapie - terapie cu lipitori

Centrul de Estetica si Tratament prin Hirudoterapie - terapie cu lipitori Va confruntati cu boli sau probleme estetice? Privirea spre hirudoterapie: medici din intreaga lume discuta despre terapia naturala cu lipitori medicinale, un tratament alternativ fara efecte secundare si fara nicio durere. Nu decideti inca sa faceti hirudoterapie! Inainte de a avea incredere in tratamentul cu lipitori, sau in orice alt tratament, acea incredere trebuie castigata. Simtiti pe pielea dumneavoastra cum arata in viziunea viziunea Centrului de Estetica si Tratament prin Hirudoterapie terapia cu miraculoasele lipitori.

  • Slogan: Suna real: lipitorile medicinale sprijina medicina alternativa si complementara, punand sub lupa vindecarea naturala a cauzei.
  • Cuvinte cheie: lipitori,lipitoare,hirudoterapie,terapie,tratament,alternativ,boli,vasculare,cardiovasculare,infertilitate,cosmetica

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Centrul de Estetica si Tratament prin Hirudoterapie - terapie cu lipitori'. Administratorii http://www.hirudoterapie.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Centrul de Estetica si Tratament prin Hirudoterapie - terapie cu lipitori'. Administratorii http://www.hirudoterapie.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.hirudoterapie.ro
  • Telefon: (+4)0749078466
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Galati
  • Localitate: Galati
  • Adresa: Str. Nae Leonard, bl. R3, ap. 1, Galati, RO

Nici un comentariu pentru Centrul de Estetica si Tratament prin Hirudoterapie - terapie cu lipitori

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Centrul de Estetica si Tratament prin Hirudoterapie - terapie cu lipitori sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri