Director web

Cabinet individual de psihologie Crinela Turcu

Cabinet individual de psihologie Crinela Turcu Sunt CRINELA TURCU si iti pun la dispozitie experienta mea de peste 15 ani in domeniul psihoterapiei si psihologiei clinice. Vreau ca experienta mea profesionala impletita cu formarile mele ca profesionist si ca om sa te sustina in calatoria ta spre tine insuti si spre resursele tale, spre a gasi impreuna raspunsuri la intrebari, spre vindecarea ranilor trecutului tau, spre intelegerea blocajelor care te impiedica sa te implinesti si sa devii ceea ce vrei sa fii.

  • Slogan: Cabinet individual de psihologie Crinela Turcu
  • Cuvinte cheie: Sunt CRINELA TURCU si iti pun la dispozitie experienta mea de peste 15 ani in domeniul psihoterapiei si psihologiei clinice. Vreau ca experienta mea profesionala impletita cu formarile mele ca profesi

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Cabinet individual de psihologie Crinela Turcu'. Administratorii http://www.psihoterapie.com.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Cabinet individual de psihologie Crinela Turcu'. Administratorii http://www.psihoterapie.com.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.psihoterapie.com.ro/
  • Telefon: 0728.157.279
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: B-dul Magheru, nr. 32-34 - reper Piata Romana

Nici un comentariu pentru Cabinet individual de psihologie Crinela Turcu

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Cabinet individual de psihologie Crinela Turcu sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri