Director web

Cabinet stomatologic sector 6

Cabinet stomatologic sector 6 Suntem un cabinet modern care poate oferi o gama completa de servicii stomatologice. Cabinetul Stomatologic PlazaDent foloseste ca metoda de tratament pentru cei care au frica de stomatolog si sufera de anxietate, stomatologie prin InhaloSedare. Va asteptam pe la noi!

  • Slogan: cabinet stomatologic sector 6, urgente stomatologice, implant dentar Bucuresti, aparat dentar safir, extractii molar de minte, endodontie la microscop, oferta implanturi dentare,
  • Cuvinte cheie: cabinet stomatologic sector 6, urgente stomatologice, implant dentar Bucuresti, aparat dentar safir, extractii molar de minte, endodontie la microscop, oferta implanturi dentare,

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Cabinet stomatologic sector 6'. Administratorii http://plazadent.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Cabinet stomatologic sector 6'. Administratorii http://plazadent.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://plazadent.ro
  • Telefon: 0214150015
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 6
  • Localitate: Bucuresti - Sector 6
  • Adresa: Pacientilor nostri le oferim servicii medicale intr-un mediu confortabil si relaxant, deoarece grija fata de pacienti si confortul acestora este extrem de important pentru noi, astfel tratamentele realizandu-se fara stres sau durere.

Nici un comentariu pentru Cabinet stomatologic sector 6

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Cabinet stomatologic sector 6 sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri