Director web

Clinica Ortodent Bucuresti - Servicii Ortodontie si Profilaxie

Clinica Ortodent Bucuresti - Servicii Ortodontie si Profilaxie Clinica Ortodent este specializata in ortodontie si ortopedie dento-faciala, pentru indreptarea dintilor cu ajutorul aparatelor dentare, oferind si servicii de profilaxie si de albirea dintilor. Ortodent este prima clinică specializată în ortodonție din România, înființată de către dr. Emilia Milicin, în anul 2005. Încă de la început ne-am propus să aducem servicii și metode performante de tratamente în ortodonție, la cele mai înalte standarde mondiale. Iar la ora actuală, Ortodent este cea mai mare clinică de ortodonție din țara, cu 7 scaune de lucru, metode de tratament moderne, performante și personalizate, experiența echipei fiind certificată de tratamentele ortodontice finalizate cu rezultate excepționale.

  • Cuvinte cheie: ortodontie, profilaxie, indreptarea dintilor, aparate dentare, tratamente albire

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Clinica Ortodent Bucuresti - Servicii Ortodontie si Profilaxie'. Administratorii http://www.ortodent.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Clinica Ortodent Bucuresti - Servicii Ortodontie si Profilaxie'. Administratorii http://www.ortodent.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.ortodent.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Clinica Ortodent Bucuresti - Servicii Ortodontie si Profilaxie

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Clinica Ortodent Bucuresti - Servicii Ortodontie si Profilaxie sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri