Director web

Dentist pentru copii

Dentist pentru copii Clinica stomatologica sector 3: oferim tratamente prin inhalo-sedare. Preturi pentru inhalo-sedare: 0-30 min. pret 70 lei; 30-60 min. pret 100 lei. La pretul inhalo-sedarii se adauga si costul tratamentului realizat. Avem medici dentisti cu experienta in tratarea copiilor. Consideram ca rabdarea este o calitate importanta in tratarea copiilor. Preferam sedinte scurte si dese (nu lungi si traumatizante). Copilul detine controlul in timpul tratamentului.(Cand ne face semn ne oprim). Tratarea cariilor se poate face si fara “albinuta”. La noi copiii revin fara teama.

  • Cuvinte cheie: stomatologie copii, clinica stomatologica copii, cabinet stomatologic copii, stomatologie copii sector 3, dentist pentru copii, stomatologie pediatrica Bucuresti,

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Dentist pentru copii'. Administratorii http://www.stomatologiecopiisector3.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Dentist pentru copii'. Administratorii http://www.stomatologiecopiisector3.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.stomatologiecopiisector3.ro
  • Telefon: 0314361059
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 3
  • Localitate: Bucuresti - Sector 3
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Dentist pentru copii

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Dentist pentru copii sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri