Director web

Endodontie la microscop

Endodontie la microscop Situat in cartierul Drumul Taberei, PlazaDent este un cabinet stomatologic modern, cu o echipa tanara de medici, care ofera servicii stomatologice complete pentru intreaga familie la cele mai accesibile preturi si cele mai inalte standarde de calitate. Pacientilor nostri le oferim servicii medicale intr-un mediu confortabil si relaxant, deoarece grija fata de pacienti si confortul acestora este extrem de important pentru noi, astfel tratamentele realizandu-se fara stres sau durere. Mai multe detalii pe pagina: plazadent.ro

  • Cuvinte cheie: cabinet stomatologic sector 6, urgente stomatologice, implant dentar Bucuresti, aparat dentar ieftin, extractie masea de minte, endodontie la microscop, implanturi dentare sector 6, stomatologie Drumu

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Endodontie la microscop'. Administratorii https://plazadent.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Endodontie la microscop'. Administratorii https://plazadent.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: https://plazadent.ro/
  • Telefon: 0214150015
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 6
  • Localitate: Bucuresti - Sector 6
  • Adresa: Nr. 12, Strada Pravăț, București 061564

Nici un comentariu pentru Endodontie la microscop

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Endodontie la microscop sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri