Director web

Stomatologie pentru copii sector 6

Stomatologie pentru copii sector 6 DentaGo este partenerul tau in drumul spre obtinerea si intretinerea sanatatii dentare. Credem cu tarie ca toata lumea merita un zambet grozav si acces la tratament de calitate de aceea am pregatit preturi accesibile, consiliere financiara, abonamente si reduceri surpriza. Este simplu sa afli tot ce este nevoie printr-o programare la nr. de telefon afisat mai jos. 

Igiena la copii

Periajul se realizeaza cu periute moi, cu capul mic si prin miscari mici circulare, mai ales la limita dintre dinte si gingie. In perioada eruptiei, periajul va fi mai bland pentru ca gingiile sunt mai sensibile. Se periaza dimineata si seara dupa ultima masa, 2 minute. Pasta de dinti se gaseste pe etape de varsta pentru ca, concentratia de fluor este dozata in functie de necesarul copilului. In prima faza se recomanada 500 ppm fluor. Cea a familiei are o concentratie mut mai mare de fluor si nu se recomanda celui mic pentru ca acesta nu are obiceiul de a scuipa excesul de pasta. Fluorul nu este contraindicat pentru ca ajuta la protejarea impotriva cariilor. Saliva aduce fluorul la interfata cu dintele si ajuta la remineralizarea suprafetelor dentare ce au fost atacate de mediul acid dat de placa bacteriana. De aceea asta important periajul, sa eliminam placa bacteriana de pe dinti si sa ajutam dintii sa se recupereze, altfel ei vor suferi si va aparea caria dentara.

  • Cuvinte cheie: detartraj sector 6, albire dinti Drumul Taberei, estetica dentara Cotroceni, stomatologie pentru copii sector 6, pedodontie Orizont

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Stomatologie pentru copii sector 6'. Administratorii https://www.dentago.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Stomatologie pentru copii sector 6'. Administratorii https://www.dentago.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: https://www.dentago.ro/
  • Telefon: 0770308743
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 6
  • Localitate: Bucuresti - Sector 6
  • Adresa: Bd. Timisoara, Nr 17b

Nici un comentariu pentru Stomatologie pentru copii sector 6

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Stomatologie pentru copii sector 6 sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri