Director web

Urgente stomatologice non stop Obor

Urgente stomatologice non stop Obor Clinica Stomatologica ElvetoDent este infiintata in anul 2004 si vrea sa se mentina in topul celor mai performante clinici la nivel european, prin calitatea actului medical. Obiectivul clinicii noastre este să ofere pacienților săi tratamente și soluții oricărui tip de problemă prin diverse servicii stomatologice. Mai multe detalii pe pagina: elveto-dent.ro Clinica noastra poate accepta si plata in rate a lucrarilor sau interventiilor chirurgicale. Interventiile chirurgicale sunt facute cu aparatura moderna. Mai multe detalii pe pagina: elveto-dent.ro

  • Cuvinte cheie: extractie masea de minte sector 2, implant dentar Bucuresti, urgente stomatologice non stop Obor, aparat dentar ieftin, proteze dentare sector 2, clinica stomatologica sector 2, cabinet stomatologic C

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Urgente stomatologice non stop Obor'. Administratorii https://elveto-dent.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Urgente stomatologice non stop Obor'. Administratorii https://elveto-dent.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: https://elveto-dent.ro/
  • Telefon: 0216881269
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 2
  • Localitate: Bucuresti - Sector 2
  • Adresa: Clinica ElvetoDent, Strada Callimachi 13, București 023496

Nici un comentariu pentru Urgente stomatologice non stop Obor

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Urgente stomatologice non stop Obor sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri