Director web

Federatia Romana de MMA

Federatia Romana de MMA RMMAF reprezinta comunitate de MMA independenta si de sine statatoare alcatuita din Asociatii Sportive care au ca scop comun infiintarea ramurii de sport MMA in Romania si recunoasterea la nivel National, urmata de infiintarea Federatiei Romane de MMA sub egida International Mixed Martial Arts Federation(IMMAF). Federatia Romana de MMA va reprezenta disciplina la nivel național fata de toate partile interesate – sportivi, antrenori, arbitri, guverne, comisii de sport, confederatii sportive, organizatii internatitonale, promotii profesiste, etc. Fondata din 2013, comunitatea RMMAF a inceput demersurile in acord cu legislatia din Romania pentru a favoriza dezvoltarea si recunoasterea practicarii ramurii de sport MMA la toate nivelurile, care sa permita organizarea de evenimente nationale prin entitati sportive democratice.

  • Slogan: Organizatie Non-profit
  • Cuvinte cheie: MMA, Arte Martiale Mixte, MMA Romania, Mixed Martial Arts, Campionatul National de MMA, Campionatul Mondial

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Federatia Romana de MMA'. Administratorii http://www.rmmaf.org pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Federatia Romana de MMA'. Administratorii http://www.rmmaf.org pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.rmmaf.org
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 4
  • Localitate: Bucuresti - Sector 4
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Federatia Romana de MMA

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Federatia Romana de MMA sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul