Director web

Sport For All Covasna

Sport For All Covasna In 2013 - anul infiintarii noastre, sase tineri, ca membrii fondatori am indraznit sa visam ceva maret pentru orasul nostru. Orasul Covasna fiind mai putin dezvoltat in domeniul sportului am propus ca in limita propriilor puteri, respectiv a pregatirii noastre sa schimbam mentalitatea locuitorilor orasului indrumandu-i spre sport. De aici am pornit ideea de a infiinta o asociatie bazata pe Sport Pentru Toti - de unde vine si numele pe o limba universala \"Sport For All\". Printre misiunile clubului noastru as aminti cresterea a noi generatii de sportivi in fotbal, inot, schi alpin, tenis de camp, atletism, ciclism, drumetie. Obiectivul asociatiei este pregatirea copiilor intr-un cadru organizat si chiar daca nu vor ajunge toti sportivi de performanta suntem convinsi ca prin practicarea unei ramuri de sport copiii vor fi mai sanatosi, frumosi si mai ales educati. Un alt scop de-al nostru este de a sprijini orice alta activitate bazata pe sport cu ideea de a dezvolta mentalitatea oamenil

  • Cuvinte cheie: sport for all covasna, asociatie sportiva, club sportiv, fotbal covasna, echipa fotbal covasna, inot covasna, schi covasna, tenis covasna, atletism covasna, drumetie covasna

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Sport For All Covasna'. Administratorii http://www.sport4allcv.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Sport For All Covasna'. Administratorii http://www.sport4allcv.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.sport4allcv.ro
  • Telefon: 0746571822
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Covasna
  • Localitate: Covasna
  • Adresa: Str. Florilor 2A

Nici un comentariu pentru Sport For All Covasna

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Sport For All Covasna sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri