Director web

Pescuit modern

Pescuit modern Lumea pescarului online, un dictionar online de la pescari la pescari pentru toti cu retete de nade si momeli, cele mai noi informatii privind balti si lacuri de pescuit din tara noastra, trasee din delta dunarii, ultimele noutati in materie de scule de pescuit. Tehnici de pescuit perfectionate de cei mai buni pescari si prezentate pentru voi. O comunitate de forum e pescarilor de pretutindeni, un mediu online al pescuitului cu diferite subiecte de dezbatere privind pescuitul crapuli, al somnului dar si pecuitul la rapitor si al altor tehnici de feeder si muscarit, unde ne sunt prezentate retete de boiliesuri, retete de porum conservat, momeli vii precum rama, coropisnita, tipuri de dipuri noi aparute ce intra in compozitia nadelor de momitor si alte retete secrete ale pescarului. O baza de date cu baltile si lacurile de pescuit din tara noastra detaliate cu coordonate si cele mai noi informatii de la pescarii despre taxe de pescuit, populari piscicole si momeli folosite.

  • Slogan: de la pescari la pescari
  • Cuvinte cheie: balti, pescuit, nade, momeli, balta, crap, rapitor,

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Pescuit modern'. Administratorii http://www.epescarul.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Pescuit modern'. Administratorii http://www.epescarul.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.epescarul.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Prahova
  • Localitate: Ploiesti
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Pescuit modern

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Pescuit modern sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul