Director web

Stiinta

Polistiren Extrudat Apreciere Polistiren Extrudat

https://www.fibrotermica.ro/polistiren-extrudat-3/ | 0 Comentarii
Polistirenul extrudat nu mai reprezinta o noutate pe piata de profil, fiind utilizat pe scara larga in diferite domenii. Cu o capacitate foarte buna de a rezista la actiunea umiditatii, polistirenul extrudat rezista atat ciclurilor de absorbtie a apei, cat si ciclurilor ... detalii site »

Prosalv - Protectia respiratiei Apreciere Prosalv - Protectia respiratiei

prosalv.ro | 0 Comentarii
Prosalv SRL ofera o gama completa de echipamente de protectie respiratorie, de la masti de praf de unica folosinta pana la aprate de protectie respiratorie izolante cu aer comprimat. De precizat ca principalul produs al societatii PROSALV - aparatul de respiratie izol ... detalii site »

EcoCleanPipe sisteme pentru tratarea ecologica a apei Apreciere EcoCleanPipe sisteme pentru tratarea ecologica a apei

http://ecocleanpipe.ro | 0 Comentarii
Sisteme pentru inlaturarea carbonatului de calciu si prevenirea coroziunii conductelor de apa, Aquaanode reduce pierderile energetice de transport al apei cu peste 50%, creste eficienta energetica la incalzirea cladirilor cu peste 70%, fara consum de energie, garantie 7 ... detalii site »

Cursuri Artistouch Apreciere Cursuri Artistouch

cursuri-artistouch.ro | 0 Comentarii
Artistouch vine de la expresia din limba engleza “have an artist’s touch” prin care descrii pe cineva care face un lucru cu maiestrie, adica este expert in domeniul lui. Am ales aceasta denumire ca simbol al unei “maini de maestru” care “atinge’ fiecare ... detalii site »

Cine a inventat diverse lucruri? Apreciere Cine a inventat diverse lucruri?

cineainventat.ro | 0 Comentarii
Descoperiti cine sunt cei ce au adus marile realizari ale omenirii. Diverse lucruri ce le folosim si astazi. Inventatori care au deschis noi orizonturi. Aflati care sunt acei oameni care au inventat obiectele ce astazi le folosim si poate ni se par banale. detalii site »

Cele mai cunoscute specii de animale salbatice Apreciere Cele mai cunoscute specii de animale salbatice

animalesalbatice.ro/ | 0 Comentarii
Animale Salbatice este un site unde se gasesc numeroase articole despre mamifere, pasari, reptile, amfibieni sau animale nevertebrate. Publicatiile cuprinde toate tipurile de animale salbatice, cu descrieri ale corpului, hranei sau habitatului in care traiesc. La sectiu ... detalii site »

Aparataj electric spitale Apreciere Aparataj electric spitale

bender.ro | 0 Comentarii
Aplicatii pentru spitale normativ I7-02 si standard IEC 60364-7-710, Monitorizarea rezistentei de izolatie, Relee pentru masurare si monitorizare, Relee pentru monitorizare curent rezidual, Dispozitive de test, supraveghere, localizare, instalatii electrice, protectie, ... detalii site »

incdECOIND - Lider pe piata cercetarilor si serviciilor de mediu din Romania Apreciere incdECOIND - Lider pe piata cercetarilor si serviciilor de mediu din Romania

incdecoind.ro | 0 Comentarii
Pagina Institutului National de Cercetare - Dezvoltare pentru Ecologie Industriala - ECOIND - Lider pe piata cercetarilor si serviciilor de mediu din Romania ... detalii site »
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri