Director web

incdECOIND - Lider pe piata cercetarilor si serviciilor de mediu din Romania

incdECOIND - Lider pe piata cercetarilor si serviciilor de mediu din Romania Pagina Institutului National de Cercetare - Dezvoltare pentru Ecologie Industriala - ECOIND - Lider pe piata cercetarilor si serviciilor de mediu din Romania .

  • Cuvinte cheie: tehnologii de mediu, control poluare, evaluare poluare, impact, bilanturi de mediu, risc ecologic,tehnologii de mediu ape uzate, deseuri, sol, namoluri, management de mediu si calitate, asistenta tehn

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'incdECOIND - Lider pe piata cercetarilor si serviciilor de mediu din Romania'. Administratorii http://www.incdecoind.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'incdECOIND - Lider pe piata cercetarilor si serviciilor de mediu din Romania'. Administratorii http://www.incdecoind.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.incdecoind.ro
  • Telefon: 0214106716
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 6
  • Localitate: Bucuresti - Sector 6
  • Adresa: Strada Drumul Podu Dambovitei nr 71-73, Sector 6

Nici un comentariu pentru incdECOIND - Lider pe piata cercetarilor si serviciilor de mediu din Romania

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul incdECOIND - Lider pe piata cercetarilor si serviciilor de mediu din Romania sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul