Director web

Stomatologie

Cariile dentare si efectele lor neplacute

Publicat de Vlad la data 16.06.2021, 10:26 | Sanatate / Stomatologie
Cariile dentare sunt foarte raspandite in randul populatiei. Ele sunt gasite la orice varsta si sunt determinate de stilul de viata, de factorii genetici, de modul de intretinere al danturii. Este imp ... Afla detalii »

Dinți ficși într-o singură zi - protezele convenționale sunt de domeniul trecutului

Publicat de Alexa la data 15.05.2021, 9:45 | Sanatate / Stomatologie
Restaurarea cu implanturi folosind procedura Fast Fixed este potrivită pentru persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani și au finalizat astfel, creșterea osoasă. Deși metoda inovatoare de te ... Afla detalii »

Implant dentar București pentru frumusețea zâmbetului

Publicat de Vlad la data 15.05.2021, 9:32 | Sanatate / Stomatologie
La clinica specializată de implant dentar București Optim Dental poți solicita ajutor în timp util de la un specialist atunci când există o problemă cu dantura și poți evalua calitatea servic ... Afla detalii »

Chirurgie dentară – Proceduri stomatologice

Publicat de Alexandra la data 15.04.2021, 11:24 | Sanatate / Stomatologie
Chirurgia dentară se ocupă de tratamentul chirurgical al bolilor organelor cavității bucale și ale țesuturilor înconjurătoare. În clinica de chirurgie dentară, se oferă pacienților o gamă ... Afla detalii »

Adevărat sau fals? 4 concepții greșite despre implanturile dentare

Publicat de Cristian la data 15.04.2021, 11:15 | Sanatate / Stomatologie
Montarea unui implant dentar cu dinți ficși este dureroasă, corpul poate respinge un implant de titan, o proteză dentară este întotdeauna mai fragilă decât un dinte original... Hai să facem b ... Afla detalii »

Cele 5 etape ale refacerii dupa interventia chirurgicala a implantului dentar

Publicat de Mircea la data 08.03.2021, 13:22 | Sanatate / Stomatologie
Gata, ai ales sa optezi pentru implanturi dentare, adica sa ai dinti ficsi din nou. Sanatatea ta, confortul tau si aspectul frumos al dintilor tai au fost in centrul deciziei tale. La fel ca durabilit ... Afla detalii »

Cum te ajuta un implant dentar?

Publicat de Alexandru la data 31.01.2021, 12:28 | Sanatate / Stomatologie
Dintii sanatosi nu numai ca iti creeaza incredere in tine, dar, mai presus de toate, ofera posibilitatea de a mesteca corect si fara durere. Cu toate acestea, se intampla rapid un accident si poti aju ... Afla detalii »

Fast Fixed – O singură intervenție chirurgicală

Publicat de Valentin la data 31.12.2020, 14:00 | Sanatate / Stomatologie
Dacă ai îndoieli cu privire la implantarea Fast Fixed, recomandabil este să consulți un implantolog de la clinica dentară Dental Privilege. Primul avantaj al tehnicii Fast Fixed este că vei fi s ... Afla detalii »

Dentist București

Publicat de Vlad la data 04.12.2020, 14:39 | Sanatate / Stomatologie
Medicii clinicii Dental Privilege sunt adevărați „guru” ai medicinei estetice. Medicul dentist București oferă o abordare individuală fiecărui pacient. Toate tratamentele și procedurile sun ... Afla detalii »

Fast Fixed – Dinți ficși în aceeași zi

Publicat de Alexandra la data 04.12.2020, 14:28 | Sanatate / Stomatologie
În clinica dentară Dental Privilege, după o examinare amănunțită și un diagnostic digital cu raze X, procedând la o analiză amănunțită și informații complete despre ceea ce trebuie făcu ... Afla detalii »

Servicii stomatologice de care aveti nevoie

Publicat de Mihaela la data 01.11.2020, 23:03 | Sanatate / Stomatologie
Este un lucru foarte important sa apelati la un serviciu de implant de dinti ficsi. Un astfel de serviciu va ajuta din multe puncte de vedere, oferindu-va toate avantajele pe care le doriti. Daca nu m ... Afla detalii »

Fast Fixed – Analiza competitivă a unui implant dentar rapid și fix

Publicat de Alexandru la data 04.10.2020, 23:13 | Sanatate / Stomatologie
Stomatologia Dental Privilege îți oferă un serviciu pentru tehnologia protezei imediate, Fast Fixed. Diferența esențială între implantarea Fast Fixed și implantarea standard este capacitatea d ... Afla detalii »

Cui este adecvată implantarea cu dinți ficși

Publicat de Radu la data 01.09.2020, 15:53 | Sanatate / Stomatologie
Implantarea cu dinți ficși în conformitate cu tehnologia de implantare, nu are practic contraindicații. Contraindicațiile includ numai acele probleme ale corpului care, în general, limitează ... Afla detalii »

Care sunt cele mai bune optiuni pentru inlocuirea dintilor lipsa?

Publicat de Ana la data 31.07.2020, 14:48 | Sanatate / Stomatologie
Daca aveti unul sau mai multi dinti lipsa, trebuie sa fiti constienti de importanta acestui lucru pentru sanatatea dvs. dentara si aspectul zambetului.Pierderea dintilor permanenti apare din mai multe ... Afla detalii »

Dinti ficsi

Publicat de Andrei la data 30.06.2020, 14:27 | Sanatate / Stomatologie
Daca ai dinti lipsiti, echipa de implantologi poate restabili functia aparatului masticatoriu si aspectul tau cu dinti ficsi, care sunt implanturi dentare. Implanturile dentare sustin osul natural, st ... Afla detalii »

Fast Fixed

Publicat de Adelina la data 26.03.2020, 18:44 | Sanatate / Stomatologie
Tehnica SKY Fast Fixed – Zambet nou in 24 de ore!, a fost dezvoltata de un grup de implantologi, ortopezi si tehnicieni stomatologi cu experienta. In Germania, aceasta tehnologie este folosita cu su ... Afla detalii »

Ce trebuie sa stii neaparat despre implantul dentar?

Publicat de Florea la data 09.03.2020, 14:43 | Sanatate / Stomatologie
Cea mai buna si sigura modalitate prin care iti poti inlocui dintii pierduti din diferite motive este cu ajutorul implantului dentar. Iar aceasta metoda este cu atat mai eficienta cu cat nu este nevoi ... Afla detalii »
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri