Director web

Trooc.ro site de schimburi si donatii GRATUITE

Trooc.ro site de schimburi si donatii GRATUITE Ai ceva de schimbat echitabil intra pe www.trooc.ro si targul este ca si facut. Poti dona lucrui care nu iti mai folosesc iar altuia ii este de mare ajutor. Primul site din Romania, numai pentru schimburi si donatii cu publicare GRATUITA Avantajele de a deveni user al platformei noastre www.trooc.ro -crearea de cont este gratuita. -listarea unui produs este gratuita. -tranzactionarea produselor este gratuita. -compari si alege cea mai buna oferta! Postati anunturile dumneavoastra pe site-ul www.trooc.ro si pe pagina de Facebook goo.gl/lW6rPg Pentru alte oferte şi propuneri de colaborare, aşteptăm mesajele d-voastră pe e-mail oficial.trooc.ro@gmail.com Vă dorim o tranzacţie reuşită pe www.trooc.ro

  • Slogan: Primul site din Romania numai pentru SCHIMBURI SI DONATII cu publicare GRATUITA www.trooc.ro
  • Cuvinte cheie: troc,barter,donatie, donari, doneaza,donati ,schimb, schimburi, schimba, sponsorizari,sponsorizare, in schimb,anunt schimb, schimbari,fac schimb,doresc sa schimb,doresc in schimb,

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Trooc.ro site de schimburi si donatii GRATUITE'. Administratorii http://www.trooc.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Trooc.ro site de schimburi si donatii GRATUITE'. Administratorii http://www.trooc.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.trooc.ro/
  • Telefon: 0722233344
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: Poiana Florilor

Nici un comentariu pentru Trooc.ro site de schimburi si donatii GRATUITE

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Trooc.ro site de schimburi si donatii GRATUITE sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri