Director web

Cartierul Latin Residence Prelungirea Ghencea

Cartierul Latin Residence Prelungirea Ghencea Cartierul Latin Residence poate fi la tine acasa! Acesta este motto-ul nostru si tinem sa promovam o experienta rezidentiala excelenta si sa nu va oferim o simpla casa ci acel camin si un cartier pe care le visati de mult. Complexul de 16 blocuri este aflat pe Prelungirea Ghencea 43-54 bis acesta fiind racordat la apa si canalizare la reteaua orasului. Integrarea dumneavoastra atât in caminul ales,dar si in suprafata cartierului va fi garantata datorita existentei unui cartier modern concentrat in jurul unor magazine,sala de fitness,coafor,restaurant si parc pentru a va putea oferi toate necesitatile de care aveti nevoie fara a fi nevoit sa va deplasati in afara Latin Residence. Daca sunteti ingrijorat de masina dumneavoastra atunci tinem sa va anuntam ca avem atât parcari supraterane cât si subterane pentru ca dumneavostra sa nu va ingrijorati de conditiile meteo sau neplacerile provocate de alte autoturisme. Noi ne propunem sa va oferim o experienta pozitiva din punct de vedere rezid

  • Slogan: Cartierul Latin Residence poate fi la tine acasa
  • Cuvinte cheie: cartierul latin residence,cartierul latin,latin residence, prelungirea ghencea,direct dezvoltator,apartamente cu 2 camere,apartamente cu 3 camere,garsoniere,apartamente noi,dezvoltator latin residence

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Cartierul Latin Residence Prelungirea Ghencea'. Administratorii http://www.latinresidence.net pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Cartierul Latin Residence Prelungirea Ghencea'. Administratorii http://www.latinresidence.net pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.latinresidence.net
  • Telefon: 0767 472 450
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Ilfov
  • Localitate: Bragadiru
  • Adresa: Prelungirea Ghencea 43-54 bis, Parterul blocului F4, Bragadiru, Ilfov, Romania 061714

Nici un comentariu pentru Cartierul Latin Residence Prelungirea Ghencea

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Cartierul Latin Residence Prelungirea Ghencea sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt




Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri