Director web

Proprietate de vanzare in Constanta

Proprietate de vanzare in Constanta Proprietate de vanzare in Constanta cu o suprafata de 794 mp cu constructive de P+1 si teren, dotata cu utilitati (inclusiv curent – 380V), ideala pentru ateliere, hale industriale, depozite, productie plus birouri. Fiind in oras (str. Spiru Haret, nr. 2), dispune de facilitati, proprietatea fiind “inconjurata” de mall-uri, scoli/licee, piete, benzinarii, farmacii si banci. In aceasta tranzactie discutati direct cu proprietarul, nu exista agenti sau agentii imobiliare, nici comisioane.

  • Slogan: Proprietate Privata de Vanzare in Constanta Teren cu Constructie
  • Cuvinte cheie: Proprietate de vanzare, proprietate de vanzare in constanta, property for sale in constanta, teren de vanzare in constanta, teren cu constructie de vanzare in constanta, teren 794mp de vanzare in cons

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Proprietate de vanzare in Constanta'. Administratorii http://www.property-forsale.net pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Proprietate de vanzare in Constanta'. Administratorii http://www.property-forsale.net pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.property-forsale.net
  • Telefon: 0756711521
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Constanta
  • Localitate: Constanta
  • Adresa: Str. Spiru Haret, nr. 2, 900146, Constanta

Nici un comentariu pentru Proprietate de vanzare in Constanta

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Proprietate de vanzare in Constanta sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri