Director web

Rochii de nunta

Rochii de nunta Maya Fashion este un atelier de creatie vestimentara, adresandu-se in special mireselor de inalta clasa, condus de designerul vestimentar Mariana Florea. ceea ce poarta marca Maya Fashion, care nu creaza un stil ci confort, naturalete, buna dispozitie, relaxare si o prezenta notabila oriunde ai merge. Toate la un loc înseamna spiritul Maya Fashion.

  • Cuvinte cheie: rochii mireasa, producator rochii mireasa, rochii de nunta, rochii de mireasa la comanda, magazine rochii de mireasa

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Rochii de nunta'. Administratorii http://www.mayafashion.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Rochii de nunta'. Administratorii http://www.mayafashion.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.mayafashion.ro
  • Telefon: 0251418831
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Dolj
  • Localitate: Craiova
  • Adresa: Maya Fashion este un atelier de creatie vestimentara, adresandu-se in special mireselor de inalta clasa, condus de designerul vestimentar Mariana Florea.

Nici un comentariu pentru Rochii de nunta

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Rochii de nunta sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri