Director web

Gazduire Antminer

Gazduire Antminer Bitclouder este prima ferma din Romania care accepta aparate de minat in gazduire(chirie). Ferma BitClouder se afla in Judetul Harghita fiind cunoscut de toti ca cel mai friguros judet din Romania. Bitclouder va ofera posibilitatea sa minati in reteaua bitcoin cu propriile aparate fara sa va faceti griji de pretul de curent foarte mare care este la utilizatorii casnici si fara zgomotul mare pe care il produc toate aparatele de minat bitcoin.Gazduirea propriu zisa este intr-o hala de 900 MP foarte bine ventilata si securizata. Oferim un pret foarte bun pe kw/h in comparatie cu ce avem ca si consumator casnic si asta este undeva la 0.39 bani/KW calculele se fac per aparat in functie de consumul pe care il are la priza care este masurat in permanenta. In cazul in care aveti mai multe aparate putem sa venim dupa aparate la adresa specificata sau se pot comanda aparate din afara tarii direct la sediul nostru.

  • Slogan: BitClouder Mining
  • Cuvinte cheie: antminer,gazduire bitcoin,hosting bitcoin miners,bitcoin miners hosting,hosting bitcoin,hosting antminer s7,hosting miners, hosting miners europe,gazduire aparate de minat,hosting bitcoin mining, host

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Gazduire Antminer'. Administratorii http://bitclouder.co/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Gazduire Antminer'. Administratorii http://bitclouder.co/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://bitclouder.co/
  • Telefon: 0755581546
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Harghita
  • Localitate: Toplita
  • Adresa: Toplita

Nici un comentariu pentru Gazduire Antminer

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Gazduire Antminer sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri