Director web

MarketingCRM

MarketingCRM MarketingCRM.eu este un program online de management al relatiilor cu clientii (CRM) destinat intreprinderilor mici si mijlocii si este proiectat pentru a va ajuta sa cresteti vanzarile si satisfactia clientilor. Nu necesita instalare, poate fi accesat de la orice dispozitiv (calculator, laptop, tableta, iPhone sau iPad) conectat la internet Este usor de folosit, include ghid de utilizare, videolectii, curs online si asistenta tehnica gratuita prin internet sau telefon Este rapid si sigur deoarece ruleaza pe serverele Softmagazin, servere de ultima generatie conectate la Internet de mare viteza Permite lucrul in retea prin internet sau intranet fara limita de utilizatori

  • Slogan: Managementul relatiilor cu clientii. Eficienta si profesionalism!
  • Cuvinte cheie: marketingcrm, marketing, crm, crm host, crm online, soft crm, program crm, relatii clienti, program online

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'MarketingCRM'. Administratorii http://marketingcrm.eu/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'MarketingCRM'. Administratorii http://marketingcrm.eu/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://marketingcrm.eu/
  • Telefon: 0236407076
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Galati
  • Localitate: Galati
  • Adresa: str. Nicolae Gamulea nr. 3

Nici un comentariu pentru MarketingCRM

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul MarketingCRM sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri