Director web

Bijuterii din argint-BIJUTERIIJANETTE

Bijuterii din argint-BIJUTERIIJANETTE Bijuteriile JANETTE se remarcă printr-un design deosebit,alese special pentru dumneavoastră ,importate direct de la producători din Italia,Polonia,Thailanda,India,Turcia. O gamă variată, ce deosebeşte bijuteriile JANETTE de alte bijuterii de pe piaţă, este gama de bijuterii din argint 925 cu pietre semipreţioase (coral, turcoaz,ametist, onix, jade,agate, ochi de tigru, citrin, cuarţuri, piatra lunii, piatra soarelui,piatra stelei, malachit,sidef, jasp, lapis lazuli etc.) perle de cultură şi cristale sintetice, lucrate în mare parte manual,produse în serie mică tocmai pentru a vă defini stilul şi exclusivitatea.

  • Slogan: Noi te facem sa stralucesti !
  • Cuvinte cheie: bijuterii argint ,bijuterii placate cu aur, bijuterii mirese, bijuterii unicat, bijuterii handmade, ceasuri argint, ceasuri, bijuterii fashion, bratari din argint, cercei din argint, lanturi din argin

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Bijuterii din argint-BIJUTERIIJANETTE'. Administratorii http://www.bijuteriijanette.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Bijuterii din argint-BIJUTERIIJANETTE'. Administratorii http://www.bijuteriijanette.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.bijuteriijanette.ro
  • Telefon: 0040734330620
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Suceava
  • Localitate: Radauti
  • Adresa: Str.Stefan cel Mare nr. 19, Rădăuţi, Cod poştal: 725400

Nici un comentariu pentru Bijuterii din argint-BIJUTERIIJANETTE

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Bijuterii din argint-BIJUTERIIJANETTE sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri