Director web

Echipamente sportive

Echipamente sportive Afacerea noastra consta in a furniza echipament sportiv de calitate tuturor sportivilor amatori sau profesionisti, cluburilor si asociatilor sportive de orice nivel si aproape din orice ramura. MISIUNEA noastra a fost, este si va fi sa pastram preturile cat mai mici posibil pentru ca TU sa scoti cat mai putini bani din buzunar si sportivii tai sa beneficieze de un echipament sportiv de calitate, comod si modern. Comercializam o gama larga de produse pentru sportivi dintre care amintim: fotbal, echipament portar, echipament volei, echipament atletism, echipament baschet, echipament fitness, echipament sportiv de iarna, echipament inot, incaltaminte sport, bauturi izotonice,Phyto Drink, Branduri comercializate: Legea, Macron, Patrick, Givova

  • Slogan: Magazin articole sportive
  • Cuvinte cheie: Sporturi de contact,Agrement,Sporturi in aer liber,Sporturi de iarna,Echipament montan,Suplimente nutritive,Articole sportive recomandate, pantofi sport, tricou, sort, aparate de fitness, rachete de t

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Echipamente sportive'. Administratorii http://www.mastersport.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Echipamente sportive'. Administratorii http://www.mastersport.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.mastersport.ro
  • Telefon: 0740937318
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Harghita
  • Localitate: Hagota (Tulghes)
  • Adresa: Cristuru Secuiesc, Str. Budai Nagy Antal Nr. 183, Harghita

Nici un comentariu pentru Echipamente sportive

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Echipamente sportive sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri