Director web

DJ Nunta Botez

DJ Nunta Botez Fie ca este vorba despre o nunta , un botez sau un concert S.V.F. STUDIO va pune la dispozitie tot ce aveti nevoie in materie de sunet, video,foto si DJ , iar pretul variaza in functie de necesitatile clientului in materie de servicii /echipamente . NU vi se vor adauga produse sau servicii IN PLUS de care nu aveti nevoie doar pentru a face preturile mai piperate precum alte firme . La noi satisfactia clientului prin serviciile oferite de catre S.V.F. STUDIO este pe primul loc ! Pentru mai multe detalii accesati www.svfstudio.ro sau contactati-ne telefonic la 0722825352

  • Slogan: Lumea vazuta prin ochii nostri
  • Cuvinte cheie: dj nunta dj botez filmare nunta filmare botez foto nunta foto botez sonorizare profesionala sonorizari live muzica nunta muzica botez sonorizare muzica dj filmare fotografie nunta botez petrecere onom

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'DJ Nunta Botez'. Administratorii http://www.svfstudio.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'DJ Nunta Botez'. Administratorii http://www.svfstudio.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.svfstudio.ro
  • Telefon: 0722825352
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 4
  • Localitate: Bucuresti - Sector 4
  • Adresa: Bd Unirii nr 20

Nici un comentariu pentru DJ Nunta Botez

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul DJ Nunta Botez sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri