Director web

Scoala de Detectivi Particulari Confident

Scoala de Detectivi Particulari Confident Scoala Confident - cursuri de specializare - Detectiv Particular, Evaluator de Risc la Securitatea Fizica, Manager de Securitate, Dispecer Centru de Alarma, Sef Obiectiv, Tehnician Sisteme de Securitate. Securitatea exprima acel sentiment de incredere si liniste conferit de absenta amenintarii si este o stare care certifica inexistenta pericolului. Din punct de vedere actional, se poate conchide faptul ca apararea este unul din mijloacele principale prin care se garanteaza si se asigura securitatea.

  • Cuvinte cheie: curs, cursuri, cursuri de specializare, Scoala Confident, Confident, curs Detectiv Particular, curs Evaluator, curs evaluator de risc la securitatea fizica, curs Manager de Securitate, curs Dispecer C

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Scoala de Detectivi Particulari Confident'. Administratorii http://www.cursurisecuritate.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Scoala de Detectivi Particulari Confident'. Administratorii http://www.cursurisecuritate.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.cursurisecuritate.ro
  • Telefon: 0723053060
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 4
  • Localitate: Bucuresti - Sector 4
  • Adresa: Soseaua Oltenitei, nr. 225a

Nici un comentariu pentru Scoala de Detectivi Particulari Confident

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Scoala de Detectivi Particulari Confident sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri