Director web

Centrul Pro Erudio- centru de limbi straine, cursuri limba engleza

Centrul Pro Erudio- centru de limbi straine, cursuri limba engleza Pro Erudio - Centru de Limbi Straine este cel care iti returneaza taxa de examen inapoi daca iti recomanda inscrierea la un examen de limba engleza, pe care nu il promovezi. Pro Erudio accepta maxim 6 cursanti in grupa si ofera cursuri de limba engleza pentru copii si adulti (companii sau persoane fizice), cursuri de pregatire pentru examenele Cambridge (KET/PET/FCE/CAE/CPE), IELTS, TOEFL, cursuri de limba germana, franceza, italiana, spaniola

  • Slogan: Este vorba de educatia ta !
  • Cuvinte cheie: Centru de limbi straine pentru copii, adulti si companii Cursuri de limba engleza pentru copii, adulti si companii Pregatire pentru examenele Cambridge (KET/PET/FCE/CAE/CPE), IELTS, TOEFL

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Centrul Pro Erudio- centru de limbi straine, cursuri limba engleza'. Administratorii http://proerudio.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Centrul Pro Erudio- centru de limbi straine, cursuri limba engleza'. Administratorii http://proerudio.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://proerudio.ro
  • Telefon: 0727 222 545 /0741 389 897
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 5
  • Localitate: Bucuresti - Sector 5
  • Adresa: Strada Iancu Cavaler de Flondor, nr 7

Nici un comentariu pentru Centrul Pro Erudio- centru de limbi straine, cursuri limba engleza

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Centrul Pro Erudio- centru de limbi straine, cursuri limba engleza sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri