Director web

Cursuri Germana Bucuresti pentru Copii si Adulti

Cursuri Germana Bucuresti pentru Copii si Adulti English Deutsch Center organizeaza Cursuri de Limba Germana avand un focus permanent pe schimbările care au loc la nivelul programului educaţional, promovând ideile şi materialele de specialitate, cu accent pe dezvoltarea armonioasă a copilului. Cursurile de germana se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3-14 ani, 14-18 ani si adulti. Lectiile de limba germana sunt interactive, jocuri de rol, pentru fiecare modul in parte exista sectiuni separate de ascultare, citire, scriere, insistandu-se pe conversatie, in functie de nevoile cursantilor. La finalul cursului copiii vor fi capabili sa sustina un examen final de evaluare, iar dupa varsta de 10 ani, prin colaborare cu Institutul Goethe diplomele vor fi certificate.

  • Cuvinte cheie: Curs gemana, cursuri gemana, curs gemana copii, curs germana adulti, cursuri gemana

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Cursuri Germana Bucuresti pentru Copii si Adulti'. Administratorii http://www.englishdeutschcenter.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Cursuri Germana Bucuresti pentru Copii si Adulti'. Administratorii http://www.englishdeutschcenter.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.englishdeutschcenter.ro/
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 3
  • Localitate: Bucuresti - Sector 3
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Cursuri Germana Bucuresti pentru Copii si Adulti

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Cursuri Germana Bucuresti pentru Copii si Adulti sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri