Director web

Biserica Sfanta Vineri - Simbol de unitate spirituala, istorie si credinta

Biserica Sfanta Vineri - Simbol de unitate spirituala, istorie si credinta Biserica Sfanta Vineri a fost ridicat in 1903-1908 datorita ruinarii lacasului anterior. In acest nou lacas s-au pastrat portretele votive pe peretii laterali din pronaos, respectiv sudic ?i nordic, pictati intr-un stil neoclasic, al Anicai Enghel si al lui Draghici Budisteanu (PL.VIII), ca fondatori.

  • Cuvinte cheie: biserica, Sfanta Vineri, Pitesti, Arges, biserica ortodoxa, biserici, calugari, ierarhi, lacas, liniste, frumuseti, Curtea de Arges, tur virtual biserica, traditie, istorie, rugaciune, sfanta liturghi

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Biserica Sfanta Vineri - Simbol de unitate spirituala, istorie si credinta'. Administratorii http://www.bisericasfantavineri.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Biserica Sfanta Vineri - Simbol de unitate spirituala, istorie si credinta'. Administratorii http://www.bisericasfantavineri.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.bisericasfantavineri.ro
  • Telefon: 0740081785
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Arges
  • Localitate: Pitesti
  • Adresa: Strada: Sf. Vineri, Nr. 44, Pitesti

Nici un comentariu pentru Biserica Sfanta Vineri - Simbol de unitate spirituala, istorie si credinta

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Biserica Sfanta Vineri - Simbol de unitate spirituala, istorie si credinta sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri