Director web

Vanzare si transport puiet crap, fitofag, novac si c-teno - Ferma Piscicola Slavesti

Vanzare si transport puiet crap, fitofag, novac si c-teno - Ferma Piscicola Slavesti Ferma Piscicola SLAVESTI vinde puiet si peste viu crap, fitofag, novac si c-teno pentru balta de pescuit, comerializare si consum propriu. Sunt asigurate conditii ecologice de crestere a pestelui. Situata intr-o pozitie geografica strategica, ferma piscicola poate deservi o suprafata mare si variata din zona central-sudica a tarii. Pentru pestele cumparat oferim si servicii de transport GRATUIT de peste crap romanesc (hidrobion). Zona aferenta bazinelor se situeaza pe cursul raului Teleorman, capacitatile de improspatare fiind foarte generoase. Va recomandam cateva Retete culinare din carne de peste .

  • Cuvinte cheie: puiet crap, puiet peste, transport peste viu, ferma piscicola, vanzare puiet crap, hidrobion, acvacultura, vanzare puiet peste, puiet fitofag, novac, peste c-teno

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Vanzare si transport puiet crap, fitofag, novac si c-teno - Ferma Piscicola Slavesti'. Administratorii http://www.puietcrap.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Vanzare si transport puiet crap, fitofag, novac si c-teno - Ferma Piscicola Slavesti'. Administratorii http://www.puietcrap.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.puietcrap.ro
  • Telefon: 0732893933
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Teleorman
  • Localitate: Slavesti (Tatarastii De Jos)
  • Adresa: Com. Slavesti, DJ504, Teleorman

Nici un comentariu pentru Vanzare si transport puiet crap, fitofag, novac si c-teno - Ferma Piscicola Slavesti

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Vanzare si transport puiet crap, fitofag, novac si c-teno - Ferma Piscicola Slavesti sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri