Director web

Constructii si amenajari

Hidroizolatii pentru acoperisuri, terase, fundatii, piscine

Publicat de Laurentiu la data 13.08.2019, 10:59 | Afaceri / Constructii si amenajari
Buna impermeabilizare este cheia pentru o viata sanatoasa in orice casa. Iata care sunt cele mai cunoscute materiale pentru hidroizolatii de inalta calitate, avantajele acestora si caracteristicile d ... Afla detalii »

Sprijinire excavatie cu metode inovatoare

Publicat de Roxana la data 12.08.2019, 20:20 | Afaceri / Constructii si amenajari
Metoda cu palplanse este o tehnologie de sprijinire excavatie pentru fixarea si sustinerea malurilor si pentru realizarea de insule sau ecrane etanse pentru excavatii sub nivelul apei. De asemenea, me ... Afla detalii »

Modele de tavane false

Publicat de Roxana la data 11.07.2019, 11:47 | Afaceri / Constructii si amenajari
Ce este un tavan fals si avantajele acestuia Un tavan fals este un tavan facut sub tavanul principal al camerei sau cladirii. Cu alte cuvinte, este al doilea strat de acoperis suspendat de pe acoperi ... Afla detalii »

Tipuri de constructii case

Publicat de Alex la data 10.07.2019, 16:54 | Afaceri / Constructii si amenajari
Cele mai multe case se remarca datorita stilului exterior care poate ajuta la crearea unei case avand personalitatea proprietarului sau pentru a reprezenta un stil sau o cladire traditionala. Cu toate ... Afla detalii »

Imbunatatire teren

Publicat de Liviu la data 05.07.2019, 16:24 | Afaceri / Constructii si amenajari
Exista o multime de procedee pentru a imbunatati un teren slab de fundare. In functie de destinatia si solutia constructiva adoptata pentru constructia amplasata pe terenul respectiv. Astazi vom disc ... Afla detalii »

Beneficiaza de consultanta si proiectare de linii electrice

Publicat de Narcis la data 05.07.2019, 14:55 | Afaceri / Constructii si amenajari
Emar Trade Construct este companie de constructii autorizata ANRE pentru a-ti asigura consultanta si proiecatre retele electrice de joasa si medie tensiune pentru orice tip de casa, hala industriala, ... Afla detalii »

Hidroizolatie pentru fundatia casei

Publicat de Luciana la data 19.06.2019, 18:27 | Afaceri / Constructii si amenajari
Acesta este un siste de hidroizolatie fundatie, utilizat in cazul in care structura subterana va fi asezata in masa de apa continuu sau periodic. Acest lucru cauzeaza presiunea hidrostatica atat pe ... Afla detalii »

Un serviciu de piloti forati ideal

Publicat de Damian la data 18.06.2019, 17:48 | Afaceri / Constructii si amenajari
O firma precum Terratest va va pune la dispozitie niste piloti forati de cea mai buna calitate, aceasta firma pliindu-se pe nevoile voastre. Ea este gata sa lucreze in cadrul oricarui prroiect, astfel ... Afla detalii »

Tavane decorative curbate

Publicat de Razvan la data 13.06.2019, 15:01 | Afaceri / Constructii si amenajari
Tavanele decorative cu flori, frunze, fluturi, bule, nori, luna, stele, vor cuceri cu frumusetea lor unica si pot fi instalate atat camerele copiilor, cat si in cele ale adultilor. Este de dorit ca pa ... Afla detalii »

Oferte pentru lucrari de constructii economice

Publicat de Roxana la data 13.06.2019, 13:53 | Afaceri / Constructii si amenajari
Site-ul 5oferte.ro te poate ajuta cu oferte de lucrari constructii rapide pentru constructii case noi, izolari si placari fatade exterioare, izolari pe interior, invelitori pentru acoperisuri, tamplar ... Afla detalii »

Esti in cautarea unui transport basculabil?

Publicat de Cristian la data 03.06.2019, 16:16 | Afaceri / Constructii si amenajari
Pe langa alte servicii, iti oferim servicii de transport basculabil cu autobasculabile de 3,5t, cantitate transportabila fara tara, pentru a trasporta nisip, pietris sau orice balast ai nevoie pentru ... Afla detalii »

Ce sunt hidroizolatiile?

Publicat de Iuliana la data 20.05.2019, 14:12 | Afaceri / Constructii si amenajari
Sunt o structura omogena si neintrerupte care protejeaza peretii impotriva infiltratiilor si a exfiltratiilor apei si a umiditatii din mediul natural. Sistemele de hidroizolatii au ca si caracteristic ... Afla detalii »

Serviciu de bransamente electrice de calitate

Publicat de Radu la data 16.05.2019, 11:31 | Afaceri / Constructii si amenajari
Este posibil sa aveti in vedere o firma care sa va ofere niste bransamente electrice de cea mai buna calitate, de aceea este o idee buna sa tineti cont de serviciile opferite de EMAR Trade Construct, ... Afla detalii »

Cauti un tamplar?

Publicat de Gheorghe la data 21.03.2019, 19:05 | Afaceri / Constructii si amenajari
Tamplarul este un lucrator in constructii, specialist in lucrul cu lemnul, una dintre cele mai vechi profesii din lume. Civilizatiile vechi puteau sa prelucreze un copac si sa construiasca case si or ... Afla detalii »

Toate materialele de constucții la un loc pentru tine

Publicat de Lucian Girea la data 01.03.2019, 12:07 | Afaceri / Constructii si amenajari
Ai nevoie de materiale pentru construcția noii locuințe sau sau vrei să redecorezi și nu ști ude să cauți? Dacă nu te pricepi, acest lucru poate fi un chin. Timp pierdut în magazine căutân ... Afla detalii »

Imbunatatire teren - Solutie practica si economica

Publicat de Darius la data 06.12.2018, 13:25 | Afaceri / Constructii si amenajari
Dezvoltarea in ritm accelerat a industriei constructiei , a atras dupa sine necesitatea valorificarii rapide a oricarui tip de teren . https://terratestromania.ro/tehnologii/coloane-de-balast/ s-a ad ... Afla detalii »

Imbunatarire teren. Tehnologie inovatoare

Publicat de Geo la data 21.11.2018, 17:47 | Afaceri / Constructii si amenajari
Terratest Romania se distinge din randul companiilor de constructii prin folosirea celei mai noi si avansate tehnologii in materie de imbunatatire teren. Metoda de fundare si concomitenta dislocare ... Afla detalii »

Cum se clasifica curelele dintate?

Publicat de Dorian Popescu la data 06.07.2018, 15:33 | Afaceri / Constructii si amenajari
O curea dintata se compune in general dintr-un element cu o foarte buna rezistenta inglobat intr-o suprafata compacta din cauciuc sau din material plastic. Suprafetele exterioare si zonele danturate s ... Afla detalii »

De unde achizitionati un motor electric bun

Publicat de Robert Ghita la data 24.04.2018, 13:15 | Afaceri / Constructii si amenajari
Daca sunteti in cautarea unor motoare electrice de calitate, atunci trebuie sa stiti ca Ci.ro va pune la dispozitie niste produse de o calitate foarte buna. Veti constata ca aceste produse va vor ofer ... Afla detalii »

Abordarea unui decor specific, o optiune de luat in seama la nivelul propriei locuinte

Publicat de Andrei la data 23.01.2018, 14:31 | Afaceri / Constructii si amenajari
Fara doar si poate dupa o saptamana extenuanta, fiecare om doreste sa se delecteze, iar unul din locurile care conduc cu precadere la acest lucru este propria locuinta. Atat cand vine vorba de conf ... Afla detalii »
1 / 2« 1 2 »
+ Adauga site + Adauga anunt



Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri