Director web

Constructii si amenajari

Sprijinire excavație

Publicat de Vlad la data 14.07.2021, 12:38 | Afaceri / Constructii si amenajari
Un zid metalic care ține solul dintr-o excavație sau care ține malurile, înseamnă sprijinire excavație care poate fi realizată cu palplanșe. Prin urmare, pereții metalici susțin malurile de ... Afla detalii »

Cum sa prelungiti durata de viata a unui ciocan hidraulic

Publicat de Vera Urlateanu la data 07.07.2021, 16:36 | Afaceri / Constructii si amenajari
Ciocanele hidraulice sunt in general concepute pentru a face fata celor mai dificile conditii. Insa, exista anumite lucruri care pot duce la prelungirea sau scurtarea duratei de viata a componentelor ... Afla detalii »

Cat este de util un manipulator telescopic?

Publicat de Vera Urlateanu la data 03.07.2021, 17:45 | Afaceri / Constructii si amenajari
Un manipulator telescopic este atat de versatil incat poate înlocui cu succes buldoexcavatoarele și tractoarele. Dotat cu accesoriile potrivite, acest utilaj poate rezolva aproape orice nevoie. Afla detalii »

Descopera cele mai frecvente 5 greseli facute la realizarea fundatiilor

Publicat de Mircea la data 10.06.2021, 10:06 | Afaceri / Constructii si amenajari
Metoda de fundare si fiabilitatea lucrarilor de fundatie au un impact asupra durabilitatii cladirii. Desi aceasta etapa de constructie nu este complicata, antreprenorii, din pacate, fac adesea greseli ... Afla detalii »

Pereți mulați – Utilizare și elemente structurale

Publicat de Mircea la data 11.05.2021, 11:05 | Afaceri / Constructii si amenajari
Având o excavație cu o pantă și planificând construcția pe acesta, este necesar să menții solul în poziția necesară. Pentru sprijinirea solului se folosesc pereți mulați care rezolvă ace ... Afla detalii »

Piloți de îndesare

Publicat de Vlad la data 09.04.2021, 16:26 | Afaceri / Constructii si amenajari
Piloții de îndesare sunt elemente de construcție foarte eficiente, cu o mare varietate de utilizări în fundații și inginerie civilă. Sunt elemente structurale formate din beton armat de adânc ... Afla detalii »

Tot ce trebuie sa stii despre palplanse

Publicat de Alexandru la data 08.03.2021, 12:34 | Afaceri / Constructii si amenajari
Palplansele se utilizeaza pentru a asigura pereti temporari si permanenti in industria constructiilor. Palplansele sunt utilizate ca suport pentru sprijinire excavatie si retinerea solului. Acest lucr ... Afla detalii »

Termoizolație pentru terase

Publicat de Alexandru la data 23.02.2021, 11:04 | Afaceri / Constructii si amenajari
Terasele mari deschise au devenit de mult timp o parte integrantă a oricărei case de țară sau oraș. Și nu este surprinzător, deoarece acesta este cel mai confortabil loc pentru recreere în aer ... Afla detalii »

Sisteme de sprijin pentru excavare

Publicat de Vlad la data 11.02.2021, 18:06 | Afaceri / Constructii si amenajari
Unele dintre cele mai importante aspecte ale constructiei nu sunt permanente. In multe cazuri, sunt necesare masuri temporare pentru a face procesul de constructie mai sigur, mai rapid si mai convenab ... Afla detalii »

Sistemul de lucru pentru hidroizolarea bazinelor, subsolurilor, fundatiilor, cu firma Hidroizolatii

Publicat de Alexandru la data 07.01.2021, 16:01 | Afaceri / Constructii si amenajari
Hidroizolatii Conduraru ofera lucrari de izolatie, hidroizolatie si termoizolatie de calitate de peste 15 ani. Experienta indelungata si atentia la detalii, o recomanda pentru orice tip de lucrare civ ... Afla detalii »

Diferitele caracteristici ale unui pilon de indesare

Publicat de Alexandru la data 05.01.2021, 19:37 | Afaceri / Constructii si amenajari
Pilotii de indesare pot fi definiti ca un element de constructie din lemn, beton, otel sau mixt, permitand intemeierea unei cladiri. Acestia sunt utilizati in principal atunci cand solul nu poate rezi ... Afla detalii »

De ce sa alegem hidroizolatia si care sunt avantajele acestui proces ?

Publicat de Mircea la data 09.12.2020, 17:55 | Afaceri / Constructii si amenajari
Exista multe tipuri de materiale de impermeabilizare. Dupa cum ar trebui sa stiti, impermeabilizarea va face o mare diferenta in viata dumneavoastra. Fara tipul potrivit de impermeabilizare, casa dvs. ... Afla detalii »

Sprijinire excavație

Publicat de Alexandru la data 04.12.2020, 13:38 | Afaceri / Constructii si amenajari
Luarea măsurilor de siguranță în timpul lucrărilor de excavație poate părea o pierdere de timp și bani, dar accidentele care apar din cauza neîndeplinirii măsurilor de precauție pot fi cost ... Afla detalii »

Termoizolatia

Publicat de Mihai la data 05.11.2020, 18:31 | Afaceri / Constructii si amenajari
Stii ca o cladire slab izolata consuma de pana la trei ori mai multa energie? Consecintele sunt numeroase: cresterea bugetului energetic al gospodariei, emisiile de gaze cu efect de sera etc. Pentru ... Afla detalii »

Fundatii speciale

Publicat de Daniel la data 05.11.2020, 17:51 | Afaceri / Constructii si amenajari
Peretii mulati sunt lucrari de fundatie din beton armat, folosite ca structura finala pentru construirea multor lucrari. Ancorati intr-un strat rezistent la apa, acestia iti permit sa excavezi in si ... Afla detalii »

Avantajele unui serviciu de sprijinire excavatie

Publicat de Alexandru la data 11.10.2020, 14:53 | Afaceri / Constructii si amenajari
Operatiunea de sprijinire excavatie este una de care trebuie sa tineti cont, ea fiind utila in diverse situatii, de aceea orice firma ar trebui sa o aiba in vedere. Pentru a se realiza acest lucru sun ... Afla detalii »

Terratest: solutia pentru orice problema de natura geotehnica

Publicat de Vlad la data 09.09.2020, 11:27 | Afaceri / Constructii si amenajari
Cu siguranta nu exista pe piata foarte multe firme de constructii care sa se poata lauda cu cele mai diverse proiecte de lucrari geotehnice si care sa poata oferi cele mai complete solutii atunci cand ... Afla detalii »

Sprijinire excavatie

Publicat de Valentin la data 31.07.2020, 13:46 | Afaceri / Constructii si amenajari
Palplansele sunt componente de constructie din otel care, datorita unui sistem de centralizare vertical, sunt folosite pentru construirea de pereti sprijinire excavatie. Palplansele pot fi p ... Afla detalii »

Peretii mulati: cea mai eficienta solutie pentru diverse tipuri de lucrari

Publicat de Vlad la data 23.06.2020, 13:07 | Afaceri / Constructii si amenajari
Constructiile beneficiaza, in zilele noastre, de numeroase tehnici moderne de constructie, astfel incat sa poata fi realizate intr-un mod mult mai sigur si eficient, iar una dintre cele mai populare m ... Afla detalii »

Sprijinire excavatie

Publicat de Valentin la data 08.05.2020, 11:10 | Afaceri / Constructii si amenajari
Palplansele din tabla de otel au fost si sunt folosite in mod traditional pentru sprijinire excavatie si protejarea malurilor raurilor, blocarea si construirea portilor pentru inundatii si protejarea ... Afla detalii »
1 / 3« 1 2 3 »
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri