Director web

Magazine online

Cum purtăm corect colanții?

Publicat de Anca la data 26.11.2021, 12:32 | Afaceri / Magazine online
Colanții sunt un articol vestimentar încă la modă și pot fi integrați atât în ținute sport ,cât și în ținute casual sau de seară. Aceștia se pot purta în toate anotimpurile. Cum aleg ... Afla detalii »

Agende și jurnale pentru cadouri utile

Publicat de Cristina la data 12.11.2021, 15:02 | Afaceri / Magazine online
Bateria unui smartphone sau a unei tabletă se epuizează întotdeauna la momentul nepotrivit și nu în toate cazurile există o priză în apropiere pentru a încărca dispozitivul. Pentru astfel de ... Afla detalii »

Flori decorative pentru designul casei tale

Publicat de Mihaela la data 19.10.2021, 11:26 | Afaceri / Magazine online
Cine nu visează să-și decoreze casa cu aranjamente din flori decorative, cu plante într-un ghiveci drăguț sau cu o vază frumos decorată, în care sunt amplasate flori decorative artificiale, c ... Afla detalii »

Cum se serveste ceaiul si cum se face cafeaua?

Publicat de Miruna la data 15.09.2021, 18:46 | Afaceri / Magazine online
Ceaiul si-a gasit drumul spre Europa in secolul al XVI-lea si a devenit rapid foarte popular. Modul traditional englezesc de servire ceai cafea este de a prepara un ibric de cafea sau ceai aromat si d ... Afla detalii »

6 sfaturi pentru alegerea agendei sau jurnalului profesional potrivit

Publicat de Catalina la data 11.08.2021, 14:39 | Afaceri / Magazine online
La locul de munca, ca si in viata, timpul inseamna bani: a-i gestiona bine inseamna a fi mai eficient. Si pentru asta, nimic nu se compara ca niste agende si jurnale practice si functionale. 6 sfatur ... Afla detalii »

Tu stii cum sa alegi serviciile de ceai si cafea, potrivite pentru orice ocazie?

Publicat de Mirela la data 13.07.2021, 15:45 | Afaceri / Magazine online
O cana mare, eleganta sau un pahar clasic? In ce servesti cafeaua si ceaiul? Pot fi servite in acelasi fel de cani sau acest lucru va incalca principiile savoir-vivre? Totul depinde de circumstante. A ... Afla detalii »

Jurnalele si agendele nedatate pot sa aiba multiple utilizari

Publicat de Luiza la data 14.06.2021, 11:09 | Afaceri / Magazine online
Exista multiple forme in care poti folosi o agenda nedatata sau un jurnal. Poti sa le oferi cadou sau le poti cumpara pentru tine si te poti bucura de beneficiile de a le avea. Vei descoperi ca o agen ... Afla detalii »

De ce sa alegi florile decorative artificiale?

Publicat de Mirela la data 10.05.2021, 12:59 | Afaceri / Magazine online
Plantele verzi sunt mai prezente mai mult ca niciodata in casa oamenilor si aceasta este o veste minunata pentru interioarele caselor. Desigur, nu toata lumea are un interes in intretinerea plantelor ... Afla detalii »

Băutură online

Publicat de Alexandru la data 20.04.2021, 12:14 | Afaceri / Magazine online
Una dintre beneficiile magazinului online 42years.ro este, fără îndoială, cumpărarea de băutură online. În situația actuală de forță majoră, acest proces devine chiar inevitabil. Cu sigur ... Afla detalii »

Flori decorative pentru decorul casei tale

Publicat de Alina la data 09.04.2021, 15:46 | Afaceri / Magazine online
Florile ar trebui să devină tovarășii zilnici ai unei persoane. Artizanii au creat o varietate de flori decorative uimitoare. La florile de mușețel ești atras de simplitate, trandafirul este lu ... Afla detalii »

Tot ce vrei sa stii despre votca

Publicat de Mihai la data 17.03.2021, 11:33 | Afaceri / Magazine online
Daca te-ai hotarat sa comanzi vodca online, afla ca este primul alcool puternic consumat din lume. Este chiar o parte integranta a culturii nationale a unor tari. Daca in Franta, vinul este insotit de ... Afla detalii »

Decor cu flori artificiale: avantaje si dezavantaje

Publicat de Mirela la data 12.03.2021, 20:00 | Afaceri / Magazine online
Vrei sa-ti umpli terasa sau veranda cu flori decorative? Doresti sa aduci o nota colorata in holul de intrare, sala de asteptare sau fereastra de la birou? Ia in considerare achizitionarea de plante s ... Afla detalii »

Băuturi spirtoase

Publicat de Cristian la data 23.02.2021, 11:35 | Afaceri / Magazine online
Băuturile spirtoase de înaltă calitate sunt o componentă importantă a culturii ospitalității, atât în viața de zi cu zi, cât și în sfera afacerilor. Gama de băuturi spirtoase este întot ... Afla detalii »

Băutură online

Publicat de Mircea la data 23.02.2021, 11:25 | Afaceri / Magazine online
Magazinul 42years cu băutură online te va duce de-a lungul unor căi neexplorate, către o lume în care domnesc băuturi cu o varietate de arome, create de mâinile unor vinificatori renumiți. Gam ... Afla detalii »

Agendele si jurnalele sunt o varianta de cadou inspirata

Publicat de Ana la data 11.02.2021, 18:21 | Afaceri / Magazine online
Atunci cand vrei sa faci un cadou, ai nevoie de inspiratie. Cadoul trebuie sa fie potrivit pentru persoana care il primeste si sa fie adaptat stilului sau. Exista insa anumite obiecte care sunt perfec ... Afla detalii »

Creare site

Publicat de Mircea la data 31.01.2021, 14:43 | Afaceri / Magazine online
Construcția site-ului începe pagină cu pagină. Odată ce ai ales designul, agenția Althaus Studios începe procesul de creare site, construind pagina web. Pe lângă viziunea bună, site-ul trebu ... Afla detalii »

Avantajele cumpărării de vin online

Publicat de Maria la data 07.01.2021, 16:22 | Afaceri / Magazine online
În aceste vremuri în care tehnologia avansează cu pași exorbitanți, rar mai există cineva care să nu folosească internetul pentru a cumpăra vin online. Cumpărând online vei economisi timp ... Afla detalii »

Tricouri Polo bărbați

Publicat de Vladimir la data 05.01.2021, 19:05 | Afaceri / Magazine online
Tricoul cu guler este un atribut universal și clasic pe care aproape fiecare bărbat îl are în garderobă, dar puțini sunt cei care ajung la el și știu cu adevărat să-l poarte. Opțiunile și ... Afla detalii »

Ce tipuri de ceainice sa folosesti?

Publicat de Mara la data 31.12.2020, 13:24 | Afaceri / Magazine online
Accesoriul esential pentru degustarea ceaiului este, fara indoiala, ceainicul. Rotund, plat, teracota, sticla, fonta, simplu, cu flori decorative sau figuri geormetrice ... Exista toate formele pentru ... Afla detalii »

Cămăși Tommy Hilfiger pentru bărbați la modă

Publicat de Vlad la data 11.12.2020, 15:40 | Afaceri / Magazine online
Cămașa bărbătească este un element indispensabil al garderobei masculine. În magazinul online imatrend.ro vei găsi modele de cămăși Tommy Hilfiger pentru toate ocaziile și în diferite stil ... Afla detalii »
1 / 2« 1 2 »
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri