Director web

Sanatate

Fast Fixed – O singură intervenție chirurgicală

Publicat de Valentin la data 31.12.2020, 14:00 | Sanatate / Stomatologie
Dacă ai îndoieli cu privire la implantarea Fast Fixed, recomandabil este să consulți un implantolog de la clinica dentară Dental Privilege. Primul avantaj al tehnicii Fast Fixed este că vei fi s ... Afla detalii »

Remedii pe bază de plante

Publicat de dan la data 17.12.2020, 20:05 | Sanatate / Medicina alternativa
Piața medicală este plină de pastile pentru libido Afla detalii »

Ce este colagenul si cum ajuta organismul

Publicat de Darius la data 17.12.2020, 18:24 | Sanatate / Medicina alternativa
Colagenul sprijină buna funcționare a articulatiilor si este capabil să ajute persoanele care suferă de boli de inimă sau boli cardiovasculare. Afla detalii »

Dentist București

Publicat de Vlad la data 04.12.2020, 14:39 | Sanatate / Stomatologie
Medicii clinicii Dental Privilege sunt adevărați „guru” ai medicinei estetice. Medicul dentist București oferă o abordare individuală fiecărui pacient. Toate tratamentele și procedurile sun ... Afla detalii »

Fast Fixed – Dinți ficși în aceeași zi

Publicat de Alexandra la data 04.12.2020, 14:28 | Sanatate / Stomatologie
În clinica dentară Dental Privilege, după o examinare amănunțită și un diagnostic digital cu raze X, procedând la o analiză amănunțită și informații complete despre ceea ce trebuie făcu ... Afla detalii »

Servicii stomatologice de care aveti nevoie

Publicat de Mihaela la data 01.11.2020, 23:03 | Sanatate / Stomatologie
Este un lucru foarte important sa apelati la un serviciu de implant de dinti ficsi. Un astfel de serviciu va ajuta din multe puncte de vedere, oferindu-va toate avantajele pe care le doriti. Daca nu m ... Afla detalii »

Fast Fixed – Analiza competitivă a unui implant dentar rapid și fix

Publicat de Alexandru la data 04.10.2020, 23:13 | Sanatate / Stomatologie
Stomatologia Dental Privilege îți oferă un serviciu pentru tehnologia protezei imediate, Fast Fixed. Diferența esențială între implantarea Fast Fixed și implantarea standard este capacitatea d ... Afla detalii »

Cui este adecvată implantarea cu dinți ficși

Publicat de Radu la data 01.09.2020, 15:53 | Sanatate / Stomatologie
Implantarea cu dinți ficși în conformitate cu tehnologia de implantare, nu are practic contraindicații. Contraindicațiile includ numai acele probleme ale corpului care, în general, limitează ... Afla detalii »

Care sunt cele mai bune optiuni pentru inlocuirea dintilor lipsa?

Publicat de Ana la data 31.07.2020, 14:48 | Sanatate / Stomatologie
Daca aveti unul sau mai multi dinti lipsa, trebuie sa fiti constienti de importanta acestui lucru pentru sanatatea dvs. dentara si aspectul zambetului.Pierderea dintilor permanenti apare din mai multe ... Afla detalii »

Dinti ficsi

Publicat de Andrei la data 30.06.2020, 14:27 | Sanatate / Stomatologie
Daca ai dinti lipsiti, echipa de implantologi poate restabili functia aparatului masticatoriu si aspectul tau cu dinti ficsi, care sunt implanturi dentare. Implanturile dentare sustin osul natural, st ... Afla detalii »

Fast Fixed

Publicat de Adelina la data 26.03.2020, 18:44 | Sanatate / Stomatologie
Tehnica SKY Fast Fixed – Zambet nou in 24 de ore!, a fost dezvoltata de un grup de implantologi, ortopezi si tehnicieni stomatologi cu experienta. In Germania, aceasta tehnologie este folosita cu su ... Afla detalii »

Care este cel mai bun furnizor de aparatura medicala si estetica?

Publicat de Valentina la data 25.03.2020, 15:45 | Sanatate / Publicatii
Unul dintre locurile unde fiecare femeie sau barbat isi doreste sa ajunga, pentru a-si remodela corpul sau pentru a trata anumite imperfectiuni ale acestuia, este salonul de estetica si intretinere co ... Afla detalii »

Things you need to know about Pre Workout

Publicat de Clark la data 25.03.2020, 14:31 | Sanatate / Fitness
Did you know that there are supplements that can help you maximize your efforts in the gym even before you enter it? We have reviewed the benefits of pre workout supplements, how to choose the best on ... Afla detalii »

Avantajele folosirii vopselei de par de la Kay Pro

Publicat de Alexandra la data 19.03.2020, 18:02 | Sanatate / Frumusete
Uneori suntem nevoiti sa ne vopsim parul din diferite motive si anume poate ca au aparut fire albe pe care dorim sa le mascam sau dorim sa avem o schimbare radicala si sa avem o culoare noua a parului ... Afla detalii »

Cum alegi baza de machiaj in functie de tipul de ten?

Publicat de Ana la data 19.03.2020, 15:37 | Sanatate / Frumusete
Cu siguranta ai trecut prin situatii diverse, atat placute, cat si neplacute, atunci cand te-ai aflat in cautarea produselor de machiaj potrivite. Si chiar daca ai tinut cont de sfaturi privind aleger ... Afla detalii »

Cum sa va alegeti rujul?

Publicat de Alina la data 19.03.2020, 14:51 | Sanatate / Frumusete
Care ruj de buze este cel mai potrivit pentru mine? Nu este usor de stiut. Uneori suntem atrase de o culoare grozava, dar care in cele din urma nu ni se potriveste deloc. Daca sunteti un pic pierduta ... Afla detalii »

Ce este laptisorul de matca crud si cum se foloseste?

Publicat de Adrian la data 10.03.2020, 18:26 | Sanatate / Educatie
Desi a fost denumita laptisor de matca, aceasta este cea mai putin inteleasa din toate substantele derivate dintr-un stup de albine. Se pare ca acest produs apicol numit generic laptisor de matca crud ... Afla detalii »

Ce trebuie sa stii neaparat despre implantul dentar?

Publicat de Florea la data 09.03.2020, 14:43 | Sanatate / Stomatologie
Cea mai buna si sigura modalitate prin care iti poti inlocui dintii pierduti din diferite motive este cu ajutorul implantului dentar. Iar aceasta metoda este cu atat mai eficienta cu cat nu este nevoi ... Afla detalii »

Pre-workout ingredients

Publicat de Michael la data 09.03.2020, 12:09 | Sanatate / Nutritie
Pre-workout supplements are a relatively new concept. Only a few years ago they began to be highly sought after. There are supplements taken before workouts (hence the name pre-workout) to improve the ... Afla detalii »

Aparatura grasime localizata

Publicat de Laura la data 02.03.2020, 16:59 | Sanatate / Frumusete
Adipozitatea este o imperfectiune care provoaca dizarmonie in silueta. Formarea „tampoanelor de grasime” este cauzata in principal de excesul de calorii consumate. La femei, predispozitia ... Afla detalii »
1 / 8« 1 2 3 4 5 6 7 8 »