Director web

SC Kera Furniture SRL

SC Kera Furniture SRL Kera produce si comercializeaza mobilier pentru orice incapere din pal melaminat, mat sau lucios, mdf infoliat sau vopsit, disponibil intr-o varietate mare de culori. Mobilierul este produs de firme specializate de renume international.Inca de la infiintare, echipa Kera si-a fixat ca obiectiv principal dezvoltarea unei afaceri de succes. Acest obiectiv poate fi atins numai in conditiile in care fiecare client este multumit de prestatia noastra. Astfel, coordonatele stabilite pentru a satisface aceste exigente sunt: respectul fata de client, designul placut, functionalitatea, calitatea executiei, respectarea termenelor de livrare.

  • Slogan: SC Kera Furniture SRL
  • Cuvinte cheie: mobilier la comanda, mobilier constanta, baie, bucatarie, dormitoare, scaune birou, paturi tapitate la comanda, mobilier camere tineret constanta.

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'SC Kera Furniture SRL'. Administratorii http://www.kera.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'SC Kera Furniture SRL'. Administratorii http://www.kera.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.kera.ro
  • Telefon: 0241614511
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Constanta
  • Localitate: Constanta
  • Adresa: Constanta, Str. I.G. Duca, nr. 22

Nici un comentariu pentru SC Kera Furniture SRL

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul SC Kera Furniture SRL sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri