Director web

Software

Software Retail Apreciere Software Retail

https://attosoft.ro/ | 0 Comentarii
AttoSOFT SRL realizeaza solutii software ERP, programe de contabilitate, gestiune, facturare, salarii, financiar-contabile, CRM, program salarizare invatamant, program salarizare bugetari, case de marcat, aparatura fiscala, cantare electronice, imprimante fiscale, scane ... detalii site »

Soft service auto Apreciere Soft service auto

https://attosoft.ro/ | 0 Comentarii
Cauti un software pentru administrarea service-ului auto? My Manager este solutia completa pentru eficientizare si management-ul unui service sau magazin de piese auto. AttoSOFT SRL realizeaza solutii software ERP, programe de contabilitate, gestiune, facturare, sala ... detalii site »

AttoSoft Gestiune Apreciere AttoSoft Gestiune

https://attosoft.ro/ | 0 Comentarii
Program Gestiune Magazin Cento, Software Retail Complet, oferit de AttoSoft.ro. Obtineti Consiliere Gratuita, Control Fara Amenda, Gestiune Completa, Angajati mai Eficienti. AttoSOFT SRL realizeaza solutii software ERP, programe de contabilitate, gestiune, facturare, ... detalii site »

Arctos Innovation - Solutii inteligente management deseuri Apreciere Arctos Innovation - Solutii inteligente management deseuri

arctos-innovation.ro | 0 Comentarii
Arctos Innovation este un integrator de solutii IT complete privind managementul deseurilor. Cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie, compania ofera servicii integrate de management al deseurilor, sisteme de cantarire pentru colectare si tarifare pe kg, software pen ... detalii site »

Cititoare coduri de bare - Idmag.ro Apreciere Cititoare coduri de bare - Idmag.ro

https://www.idmag.ro/172-Cititoare-Coduri-de-Bare/ | 0 Comentarii
Idmag.ro este un magazin online care ofera spre comercializare imprimante coduri de bare, computere industriale, placi de baza, videoproiectoare, cititoare coduri de bare, cantare electronice, terminale mobile, aplicatii mobilitate, etc. Idmag.ro este un magazin o ... detalii site »
Magazin licente Microsoft Windows, Office, Visual

Magazin licente Microsoft Windows, Office, Visual Apreciere Magazin licente Microsoft Windows, Office, Visual

senetic.ro/ | 0 Comentarii
Firma Senetic ofera licente Microsoft pentru clienţi finali din diferite medii: firme, instituţii de invatamant institutii publice, dar şi reselleri şi firme din domeniul IT, informatic, programarii. Senetic relationeaza cu mulţi distribuitori IT. Clienţii n ... detalii site »

Solutii ERP si CRM in cloud Apreciere Solutii ERP si CRM in cloud

ymens.ro | 0 Comentarii
Solutii de tip ERP si CRM oferite in cloud in sistem de SAAS. Eficientizeaza afacerea ta apeland la solutiile noastre din urmatoarele categorii: Servicii de monitorizare flote auto, facturare online, baza de date legislative, comert electronic, resurse umane, email, etc ... detalii site »

Pontaj online Apreciere Pontaj online

pontajonline.ro | 0 Comentarii
PontajOnline este o aplicatie web pentru pontaje. Îti permite tie si echipei tale sa introduceti timpul scurs pentru diferite sarcini în timp ce lucrati. Câteva aspecte importante: -solutie web, perfecta pentru accesul de la distanta dintr-o interfata web; -ut ... detalii site »

Service Calculatoare Bucuresti Apreciere Service Calculatoare Bucuresti

servicecomputere.com | 0 Comentarii
Servicii de depanare, diagnosticare si reparare a calculatoarelor, monitoarelor, laptopurilor! Devirusari, depanari, testari, instalari, Reparatii calculatoare, instalare WINDOWS 8 - WINDOWS 7 (Seven) - XP - VISTA, reparatii laptopuri,reparatii monitoare LCD, instal ... detalii site »

Calculator Second Hand Apreciere Calculator Second Hand

pdmedia.ro | 0 Comentarii
PD Media - magazin online specializat pe vanzarea de produse IT. calculatoare second-hand pentru fiecare buzunar. Vino si tu pe site si conving-te de preturile noastre ,cu un singur clik produsul tau va fi preluat si livrat in cel mai scurt timp. http://pdmedia.ro un ... detalii site »

HelpDeskIT.Org – Suport tehnic IT Apreciere HelpDeskIT.Org – Suport tehnic IT

HelpDeskIT.org | 0 Comentarii
Cine suntem? Suntem o echipa de oameni tineri, ce dorim sa ajutam persoanele fara prea multe cunostinte in domeniu IT. Noi facem totul din pasiune si ne oferim ajutorul in mod gratuit! Cum puteti beneficia de ajutorul nostru? Foarte simplu! Intrati pe HelpDeskIT.Org ... detalii site »

KING Products - self-service kiosk software Apreciere KING Products - self-service kiosk software

kingproducts.com | 0 Comentarii
Turnkey provider of custom and packaged self-service kiosk software, lockdown security, remote monitoring and content distribution, hardware and enclosures for e-commerce, telecommunication, hospitality, government and retail industries for over 20 years. detalii site »

Externalizare Servicii IT Apreciere Externalizare Servicii IT

pentalog.ro | 0 Comentarii
Pentalog este lider francez in servicii si consultanta IT cu centre de productie in Romania, Republica Moldova si Vietnam. Grupul nostru beneficiaza de stabilitate si experienta internationala, precum si de parteneri de incredere. Cele 2 Business Lines sunt : Dezvoltare ... detalii site »

Software CAD 2D/3D DWG Apreciere Software CAD 2D/3D DWG

softwaremiracles.ro | 0 Comentarii
Ares® Commander editia 2013 este un program ce se utilizeaza in proiectarea 2D sau 3D. Puteti descarca gratuit aceasta aplicatie de pe site-ul nostru si poate fi testata timp de 30 de zile. Fișierele native sistemului sunt cele de tip DWG, precum și cele DXF, fiind ... detalii site »

Solutii CAD/CAM/CAE/PLM INAS SA Apreciere Solutii CAD/CAM/CAE/PLM INAS SA

inas.ro | 0 Comentarii
Prezenta pe piata de profil din Romania inca din anul 1991, INAS S.A. este astazi unul dintre principalii furnizori de solutii CAD/CAM/CAE/PLM si servicii conexe, pentru industria romaneasca. Inca de la infiintare, INAS s-a remarcat prin orientarea constanta catre clien ... detalii site »

Solutii soft magazin si restaurant Apreciere Solutii soft magazin si restaurant

micro-erp.ro | 0 Comentarii
Solutii complete de gestiune stocuri, soft gestiune magazin, soft restaurant. MicroMagazin este o solutie simpla si eficienta de gestionarea a magazinului, o solutie care sa va ajute sa vindeti mai rapid si sa evitati momentele de aglomerare a clientilor la casa, o solu ... detalii site »

Solutii complete software restaurant si echipamente restaurant Apreciere Solutii complete software restaurant si echipamente restaurant

microrestaurant.ro/ | 0 Comentarii
magazin online soft restaurant si echipamente restaurant noi si second hand, precum si solutii complete software si hardware pentru gestiune restaurant, solutii pos restaurante. Va oferim suport prompt si competent la instalarea si configurarea echipamentelor si a softw ... detalii site »

MarketingCRM Apreciere MarketingCRM

http://marketingcrm.eu/ | 0 Comentarii
MarketingCRM.eu este un program online de management al relatiilor cu clientii (CRM) destinat intreprinderilor mici si mijlocii si este proiectat pentru a va ajuta sa cresteti vanzarile si satisfactia clientilor. Nu necesita instalare, poate fi accesat de la orice di ... detalii site »

Program facturare Apreciere Program facturare

softfacturare.ro | 0 Comentarii
SOFT FACTURARE Gama de programe de facturare, oferite de compania Data Solv, se adreseaza tuturor societatilor cu activitate de facturare, unde este nevoie de: viteza, fiabilitate, siguranta, minimalizarea operatiunilor de introducere a datelor, lucru în retea si manip ... detalii site »

Solutii Software de Business Apreciere Solutii Software de Business

software360.ro/ | 0 Comentarii
Solutii software de business in mediul online, aplicatii web customizate, dezvoltare software utilizand tehnologii Microsoft, Asp.Net, Silverlight, Asp MVC, aplicatii pentru mobile cu Android si Windows Mobile si pentru Iphone. Folosind ultimele tehnologii software inc ... detalii site »

Service de calculatoare in Constanta la domiciliu Apreciere Service de calculatoare in Constanta la domiciliu

serviceinconstanta.ro | 0 Comentarii
Te-ai saturat ca de fiecare data cand ai o problema sa mergi cu calculatorul la un service si sa astepti nerabdator pana a 2-a zi sau cine stie cand sa fie gata? Noi venim la tine si iti depanam calculatorul la domiciliu sau la servici ! detalii site »
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri