Director web

Tyna Bijoux - Bijuterii Handmade

Tyna Bijoux - Bijuterii Handmade Confectionez cercei, bratari, inele, brose, pandantive si accesorii din margele, pietre semipretioase si cristale, atat la comanda cat si pe stoc. Preturile sunt foarte mici in comparatie cu ceilalti producatori si/sau comercianti.Pentru mai multe detalii puteti intra in magazinul online, contul de facebook sau pe blog. Pentru comenzi si orice alte detalii suplimentare ma puteti contacta pe e-mail tyna_bijoux@ymail.com sau la telefon 0736926714.

  • Cuvinte cheie: bijuterii handmade, gablonturi, cercei handmade, inele handmade, pandantive handmade, bijuterii si accesorii, swarovski, brose

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Tyna Bijoux - Bijuterii Handmade'. Administratorii http://www.tynabijoux.com pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Tyna Bijoux - Bijuterii Handmade'. Administratorii http://www.tynabijoux.com pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.tynabijoux.com
  • Telefon: 0736926714
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 6
  • Localitate: Bucuresti - Sector 6
  • Adresa: Bucuresti

Nici un comentariu pentru Tyna Bijoux - Bijuterii Handmade

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Tyna Bijoux - Bijuterii Handmade sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri