Director web

Cazare ieftina la Arad la Pensiunea Roua cu servicii suplimentare gratuite, preturi speciale

Cazare ieftina la Arad la Pensiunea Roua cu servicii suplimentare gratuite, preturi speciale Cazare la cele mai mici tarife din Arad la conditii de 3 stele. Pensiune Roua are o experienta de 11 ani in domeniul turismului.Dupa o noapte de odihna la Pensiune Roua dimineata va asteapta un mic dejun bogat. Pensiune Roua se afla la intrarea in Arad dinspre Deva prima strada pe partea dreapta din oras. Pensiune Roua se afla la 200 m de centura orasului ce duce direct la vama Nadlac si la 3 km de centrul orasului Arad. Servicii de cazare oferite de Pensiune Roua sunt: micul dejun, parcarea pazita, curtea pazita prin sistem video. Tv in fiecare camera, lift ultramodern, grup sanitar in fiecare camera cu cabina de dus, caldura si apa calda Non-stop, internet wireless in camere. In tariful de cazare al Pensiuni Roua este inclus:micul dejun, tva, parcarea masini, taxa hoteliera . Plata se poate face si cu cardul visa sau mastercard. Pentru oferta completa detalii si preturi vizitati siteul : www.pensiunearoua.ro

  • Cuvinte cheie: Pensiune Roua, Cazare la Arad, cazare ieftina Arad, Turism Arad Cazare ieftina la Roua cu servicii suplimentare gratuite, preturi speciale

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Cazare ieftina la Arad la Pensiunea Roua cu servicii suplimentare gratuite, preturi speciale'. Administratorii http://www.pensiunearoua.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Cazare ieftina la Arad la Pensiunea Roua cu servicii suplimentare gratuite, preturi speciale'. Administratorii http://www.pensiunearoua.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.pensiunearoua.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Arad
  • Localitate: Arad
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Cazare ieftina la Arad la Pensiunea Roua cu servicii suplimentare gratuite, preturi speciale

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Cazare ieftina la Arad la Pensiunea Roua cu servicii suplimentare gratuite, preturi speciale sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri