Director web

Centrul medical Dr. Georgescu - Doctor Georgescu - Oftalmologie, Chirurgie clinica Pitesti

Centrul medical Dr. Georgescu - Doctor Georgescu - Oftalmologie, Chirurgie clinica Pitesti Doctori cu multi ani de experienta in oftalmologie va asteapta la cabinetul din Pitesti pentru consultatii si servicii de calitate. Realizam stabilirea computerizata a dioptriilor si prescriem ochelari acolo unde este nevoie. Oferim consultatii si servicii medicale atat copiilor cat si adultilor. CENTRUL MEDICAL DOCTOR GEORGESCU este o unitate medicală nouă, aflată într-o clădire nou construită, având ca destinaţie cabinete medicale de consultaţii şi tratamente, cu potenţial de extindere şi modernizare. Locaţia este de excepţie, într-o zonă cu acces facil, la aproximativ 5 minute de centrul oraşului, în apropierea pădurii Trivale, chiar la intrare în parc, lângă Palatul Copiilor şi Institutul Forestier.

  • Slogan: Doctori cu multi ani de experienta in oftalmologie va asteapta la cabinetul din Pitesti pentru consultatii si servicii de calitate. Realizam stabilirea computerizata a dioptriilor si prescriem ochelar
  • Cuvinte cheie: cabinet oftalmologie, doctori oftalmologie, cabinet medical pitesti, cabinet oftalmologic pitesti

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Centrul medical Dr. Georgescu - Doctor Georgescu - Oftalmologie, Chirurgie clinica Pitesti'. Administratorii https://doctorgeorgescu.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Centrul medical Dr. Georgescu - Doctor Georgescu - Oftalmologie, Chirurgie clinica Pitesti'. Administratorii https://doctorgeorgescu.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: https://doctorgeorgescu.ro/
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Arges
  • Localitate: Pitesti
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Centrul medical Dr. Georgescu - Doctor Georgescu - Oftalmologie, Chirurgie clinica Pitesti

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Centrul medical Dr. Georgescu - Doctor Georgescu - Oftalmologie, Chirurgie clinica Pitesti sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri