Director web

Neurologie Suceava

Neurologie Suceava Cabinet de neurologie Suceava vine in intampinarea pacientilor sai cu servicii de cea mai inalta calitate, aparatura de ultima generatie si un personal calificat in domeniu de peste 20 ani. Diamed Neurologie ofera pacientilor din Suceava o diagnosticare rapida, tratament eficient si monitorizare continua a bolii. Indiferent de varsta pacientului, la Diamed Neurologie Suceava se va gasi compasiune, seriozitate si profesionalism.

  • Cuvinte cheie: cabinet neurologie, consultatii neurologie, neurologie suceava, investigatii neurologie, tratamente neurologie, investigatii neurologie, afectiuni neurologie

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Neurologie Suceava'. Administratorii https://www.diamedneurologie.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Neurologie Suceava'. Administratorii https://www.diamedneurologie.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: https://www.diamedneurologie.ro/
  • Telefon: 0749437579
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Suceava
  • Localitate: Suceava
  • Adresa: Str Stefan cel Mare, nr. 78

Nici un comentariu pentru Neurologie Suceava

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Neurologie Suceava sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri