Director web

Restaurante

Sfaturi esentiale pentru a gasi restaurantul ideal pentru nunta ta!

Publicat de Mircea la data 03.05.2021, 11:41 | Afaceri / Restaurante
Pentru a avea succes, o petrecere de nunta trebuie sa fie bine planificata si organizata la locul potrivit. La pregatirea pentru o nunta, o decizie importanta a viitorilor miri este alegerea salii de ... Afla detalii »

Meniu botez București – NoName Events pentru copilul tău

Publicat de Alexa la data 06.04.2021, 12:49 | Afaceri / Restaurante
Taina Botezului nu este doar un frumos rit ortodox, ci și un eveniment solemn și important în viața fiecărei persoane. Poți alege un meniu botez București la restaurantul NoName Events, din cel ... Afla detalii »

Mâncare la domiciliu sector 4 – Rapid și ușor

Publicat de Mircea la data 06.04.2021, 12:36 | Afaceri / Restaurante
În majoritatea cazurilor, serviciul de livrare mâncare la domiciliu sector 4, este utilizat de angajații de birou, al căror program nu le permite să mănânce în afara locului de muncă. Cu toat ... Afla detalii »

Restaurant de nuntă Jadore Ballroom București – Decor de poveste

Publicat de Alex la data 06.04.2021, 12:23 | Afaceri / Restaurante
Locul nunții poate fi restaurantul de nuntă Jadore Ballroom București care este un loc special, în care visele devin realitate și în care domnește o atmosferă de fericire și distracție. Aici ... Afla detalii »

Livrarea meniului zilei, cea mai bună alternativă pentru masa la birou

Publicat de Alex la data 04.03.2021, 22:21 | Afaceri / Restaurante
De cele mai multe ori, atunci când ești supraîncărcat de muncă, uiți cât de importantă este masa de la prânz. Cu toate acestea, dacă există o masă care combină atât o pauză cât și o m ... Afla detalii »

De ce este avantajos să comanzi mâncare?

Publicat de Vlad la data 04.03.2021, 21:46 | Afaceri / Restaurante
Ai epuizat timpul sau nu ai chef să gătești? Alege varianta comandă mâncare București, un serviciu de livrare de alimente gătite acasă. Tot ce trebuie să faci este să alegi din meniurile var ... Afla detalii »

Impactul evenimentelor memorabile

Publicat de Mircea la data 02.03.2021, 12:07 | Afaceri / Restaurante
Evenimentele și experiențele memorabile sunt, fără îndoială, o cerință căutată de oricine dorește să recompenseze sau să recunoască comportamentele și performanțele pozitive. Evenimen ... Afla detalii »

Idei de intrare pentru meniul botezului

Publicat de Maria la data 02.03.2021, 11:56 | Afaceri / Restaurante
Pentru oricine a participat vreodată la o nuntă sau a proprie, un meniu apetisant de nuntă este, fără îndoială, cel mai critic detaliu pentru orice recepție de succes. La urma urmei, când te ... Afla detalii »

Sala potrivita pentru un eveniment excelent

Publicat de Anca la data 30.03.2020, 16:20 | Afaceri / Restaurante
Puteti sa va alegeti oricand niste saloane evenimente Bucuresti, acestea oferindu-va posibilitatea de a va bucura cat se poate de mult de o multime de avantaje. Ar trebui sa aveti asadar cateva criter ... Afla detalii »

Restaurant Nunta Popesti Leordeni

Publicat de Lorena la data 21.10.2019, 11:56 | Afaceri / Restaurante
Nunta poate fi mare si mica, luxoasa si modesta, zgomotoasa si masurata. Dar orice nunta are componente comune - acestia sunt oameni apropiati, mancarea delicioasa si o atmosfera placuta unificatoare ... Afla detalii »

Ce trebuie sa stiti despre organizarea nuntii

Publicat de Iuliaa la data 02.09.2019, 21:15 | Afaceri / Restaurante
Nu trebuie omis faptul ca organizarea unei nunti este un lucru destul de complex. Cu toate acestea, un astfel de eveniment este unul cu adevarat special in viata oricui. Veti avea astfel la dispozitie ... Afla detalii »

Un loc ideal pentru un eveniment deosebit

Publicat de Ruxandra la data 02.09.2019, 20:56 | Afaceri / Restaurante
Un prim lucru ce trebuie facut este sa va informati cu privire la sarcinile ce trebuie sa le faceti. Va trebui astfel sa tineti cont de toate aspectele organizarii nuntii. Printre aceste aspecte se nu ... Afla detalii »

Un eveniment reusit cu J'adore Ballroom!

Publicat de Madeline la data 12.08.2019, 16:19 | Afaceri / Restaurante
Pentru decorarea saloanelor restaurantului J'adore Ballroom, exista un decorator cu norma intreaga, care ii va ajuta pe miri sa faca din visul unei nunti perfecte o realitate. Daca doresti o nunta l ... Afla detalii »

Sali de ballroom pentru nunti

Publicat de Adrian la data 08.07.2019, 20:54 | Afaceri / Restaurante
Salonul L’amour are o suprafata de 300 mp unde pot incapea intre 70 si 120 de invitati. Salonul are un numar total de 10 mese, iar datorita acestui fapt oaspetii se vor simti foarte confortabil. Il ... Afla detalii »

Oferta nunta Bucuresti - un loc de vis pentru nunta dumneavoastra

Publicat de Adrian la data 05.07.2019, 15:34 | Afaceri / Restaurante
Data nuntii dumneavoastra se apropie foarte repede, nici nu iti dai seama cum zboara timpul. Ati făcut lista de invitați, v-ati cumparat costumul, respectiv rochia de mireasa si ati ales si biserica ... Afla detalii »

Un meniu de nunta ideal

Publicat de Radu la data 18.06.2019, 16:30 | Afaceri / Restaurante
O nunta este un eveniment special din viata oricui, de aceea si invitatii trebuie sa se simta bine, iar meniul trebuie ales in functie de cerintele acestora. NoNameEvents.ro va pune la dispozitie un m ... Afla detalii »

Ce sa eviti cand vine vorba de nunti?

Publicat de Flavius la data 14.05.2019, 12:25 | Afaceri / Restaurante
In general, o mireasa cheltuieste o gramada de bani pe nunta ei, mai ales . Deci, pentru toti acesti bani - ca sa nu mai vorbim de faptul ca a asteptat intreaga viata pentru asta - doriti ca ziua cea ... Afla detalii »

Un ballroom special pentru botez

Publicat de Ruxandra Teo la data 14.05.2019, 11:34 | Afaceri / Restaurante
Venirea pe lume a unui copil este o bucurie de neimaginat pentru cei ce l-au adus pe lume. Sentimentul de fericire nesfarsita se impleteste cu dorinta imensa de protejare a vietii pe care o tin in br ... Afla detalii »

Meniu de poveste în nunțile lui 2019

Publicat de Radu Oprea la data 10.04.2019, 14:13 | Afaceri / Restaurante
Suntem deja în luna lui Mărțisor, iar sezonul estival se apropie cu pași grăbiți. Tot în această perioada să fac ultimele retușuri pentru cuplurile care urmează să-și unească sufletele p ... Afla detalii »

Oferta meniu botez București

Publicat de Lucian la data 14.03.2019, 18:07 | Afaceri / Restaurante
Meniul nostru este diversificat, astfel avem disponibile 3 tipuri de meniuri în funcție de preț și de vastitatea felurilor de mâncare. Această ofertă este de neratat!! În același preț avem i ... Afla detalii »
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri