Director web

Servicii

Alege un meniu botez București de la restaurantul J`adore Ballroom

Publicat de Alexandru la data 03.05.2021, 10:33 | Afaceri / Servicii
Botezul copilului tău este o sărbătoare personală. Dacă ai nevoie de un loc pentru petrecerea botezului, alege restaurantul J`adore Ballroom, deoarece este pregătit să te întâmpine cu un meni ... Afla detalii »

Avantajele evidente ale mancarii livrate la domiciliu

Publicat de Ruxandra la data 02.05.2021, 18:30 | Afaceri / Servicii
Comandarea mancarii acasa va fi, fara indoiala, una dintre tendintele urmatorilor ani si nu va mai surprinde pe nimeni. Avand la dispozitie o gama larga de servicii de livrare a alimentelor, optiunil ... Afla detalii »

4 beneficii ale unui notariat de calitate

Publicat de Dragos la data 01.05.2021, 10:34 | Afaceri / Servicii
Este foarte important sa ai un notariat de calitate, care te poate ajuta intr-o multitudine de situatii din viata ta. Notariatul este important atunci cand te casatoresti, cand ai contracte, declarati ... Afla detalii »

Mâncare la oală ca la mama acasă

Publicat de Alexandra la data 06.04.2021, 12:10 | Afaceri / Servicii
Mulți oameni cred că este mai ușor și mai bine să comanzi mâncare la oală acasă decât să cumperi alimente și să gătești. Marea majoritate a oamenilor visează să comande cina sub formă ... Afla detalii »

Care sunt formalitățile de care se ocupă un notar în cazul unei vânzări?

Publicat de Dragos la data 03.04.2021, 13:04 | Afaceri / Servicii
Între compromis și o vânzare finală, trebuie îndeplinite o serie de formalități. Unele se referă la cumpărător care trebuie să obțină în special finanțare. Altele sunt cele de care se o ... Afla detalii »

Numele de brand

Publicat de Catalin la data 02.04.2021, 20:58 | Afaceri / Servicii
Orice brand are in spate o poveste, iar in majoritatea cazurilor povestea este reflectata de catre numele brandului. Lasand deoparte brandurile care au ca denumire insusi numele personal al fondatoru ... Afla detalii »

Agenție digitală pentru servicii complete SEO

Publicat de Vlad la data 02.04.2021, 20:31 | Afaceri / Servicii
Althaus Design este o agenție digitală care oferă servicii SEO complete. Rezolvă toate problemele de afaceri ale mărcilor în spațiul online. Dezvoltă și adaptează instrumente pentru a face a ... Afla detalii »

Ce înseamnă brandul și cine are nevoie de el?

Publicat de Catalin la data 12.03.2021, 19:46 | Afaceri / Servicii
Majoritatea am auzit despre termenul ”brand” și îl relaționăm adesea cu produsele din lumea modei și a aparaturii electrice. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că suntem obișnui ... Afla detalii »

Ce este un site si de cate tipuri sunt?

Publicat de Alexandra la data 10.03.2021, 19:43 | Afaceri / Servicii
In era digitala, este mai mult decat recomandat profesionistilor sa apeleze creare site propriu. Dar ce este un site? Si ce poti alege din toate tipurile de site? Multe intrebari se invart in jurul ... Afla detalii »

Care este procedura privind actele notariale?

Publicat de Dragos la data 09.03.2021, 10:32 | Afaceri / Servicii
Vrei sa stabilesti un contract de casatorie, sa cumperi si sa ipotechezi o cladire, sa creezi o afacere, sa divortezi, sa primesti o mostenire sau sa iti pregatesti propria succesiune? E clar ca pentr ... Afla detalii »

Cand si de ce ai nevoie de un notar? Dar mai ales, cum trebuie sa fie acesta?

Publicat de Dragos la data 31.01.2021, 15:10 | Afaceri / Servicii
Ai nevoie de notar, insa nu stii daca are capacitatea de a te ajuta? Atunci afla ca acesta se ocupa de toate notificarile si certificarile - de la testamente si contracte de casatorie pana la infiinta ... Afla detalii »

Cât costă un logo?

Publicat de Catalin la data 07.01.2021, 16:37 | Afaceri / Servicii
De mai bine de 10 ani se constată, că în România, a crescut interesul afacerilor în a avea o imagine atrăgătoare și cel puțin un logo care să reprezinte identitatea companiei. Companiile mic ... Afla detalii »

Ce este Brandingul?

Publicat de Catalin la data 08.12.2020, 15:11 | Afaceri / Servicii
Există o tendință generală de a folosi “brandul” și ”brandingul” ca termeni interschimbabili creându-se astfel o confuzie. Brandul sau marca reprezintă identitatea afacerii tale, iar ... Afla detalii »

Care Sunt Motivele pentru Care Serviciile de Relocare Sunt Esentiale?

Publicat de Cristina Andreea la data 17.08.2020, 23:33 | Afaceri / Servicii
Relocarea unui spatiu de afaceri necesita o planificare si o pregatire detaliata inainte de ziua propriu zisa a mutarii. Datorita acestui lucru, este intelept sa solicitati ajutorul unei firme profesi ... Afla detalii »

Ce Trebuie sa Stiti despre Costurile Unei Mutari Internationale?

Publicat de Cristina Andreea la data 17.08.2020, 23:16 | Afaceri / Servicii
Relocarea internationala necesita o planificare adecvata si este un efort de echipa. Fie ca va mutati in strainatate singur sau impreuna cu familia, este recomandat sa angajati o firma de mutari pen ... Afla detalii »

De ce Ar Trebui sa Angajati o Firma Specializata in Mutari Mobila?

Publicat de Cristina Andreea la data 17.08.2020, 22:30 | Afaceri / Servicii
Daca ati investit o suma considerabila in mobilierul dumneavoastra si doriti sa va bucurati de el pentru mult timp, atunci nu ar trebui sa lasati mutatul si transportul acestuia in mainile unor amator ... Afla detalii »

De ce sa Angajati Profesionisti pentru Transport Mobila?

Publicat de Cristina Andreea la data 17.08.2020, 16:13 | Afaceri / Servicii
Pentru majoritatea oamenilor, mutatul intr-o locuinta noua si mobilarea acesteia este o experienta pe care o asteapta cu nerabdare. Tinerii se grabesc sa se mute intr-o casa noua pe care o pot decora ... Afla detalii »

7 motive pentru care brand-ul este foarte important pentru afacerea ta

Publicat de Alexandru la data 23.06.2020, 14:20 | Afaceri / Servicii
Tot ceea ce stim despre produsele pe care le utilizam in fiecare zi se datoreaza brandului. Este ceea ce face legatura intre companie si client. De aceea, indiferent ca ai o companie mica, un start-up ... Afla detalii »

Cum alegi buchetul de mireasa potrivit pentru tine?

Publicat de Alexandra la data 08.04.2020, 15:41 | Afaceri / Servicii
Poate fi destul de dificil pentru o mireasa sa aleaga din diferitele modele de buchete de mireasa pe acela care i se potriveste perfect, insa cu ajutorul celor cateva sfaturi de mai jos, fiecare va re ... Afla detalii »

Cat de importanta este identitatea vizuala a unui brand?

Publicat de Vlad la data 30.03.2020, 15:57 | Afaceri / Servicii
Cand vine vorba despre creare identitate vizuala, trebuie sa intelegi ca acesta este un prim pas crucial in marketing-ul afacerii tale si este cel care te ajuta sa te conectezi cu publicul tinta. Nu s ... Afla detalii »
1 / 3« 1 2 3 »
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri