Director web

Afaceri

Piloți de îndesare

Publicat de Vlad la data 09.04.2021, 16:26 | Afaceri / Constructii si amenajari
Piloții de îndesare sunt elemente de construcție foarte eficiente, cu o mare varietate de utilizări în fundații și inginerie civilă. Sunt elemente structurale formate din beton armat de adânc ... Afla detalii »

Flori decorative pentru decorul casei tale

Publicat de Alina la data 09.04.2021, 15:46 | Afaceri / Magazine online
Florile ar trebui să devină tovarășii zilnici ai unei persoane. Artizanii au creat o varietate de flori decorative uimitoare. La florile de mușețel ești atras de simplitate, trandafirul este lu ... Afla detalii »

Meniu botez București – NoName Events pentru copilul tău

Publicat de Alexa la data 06.04.2021, 12:49 | Afaceri / Restaurante
Taina Botezului nu este doar un frumos rit ortodox, ci și un eveniment solemn și important în viața fiecărei persoane. Poți alege un meniu botez București la restaurantul NoName Events, din cel ... Afla detalii »

Mâncare la domiciliu sector 4 – Rapid și ușor

Publicat de Mircea la data 06.04.2021, 12:36 | Afaceri / Restaurante
În majoritatea cazurilor, serviciul de livrare mâncare la domiciliu sector 4, este utilizat de angajații de birou, al căror program nu le permite să mănânce în afara locului de muncă. Cu toat ... Afla detalii »

Restaurant de nuntă Jadore Ballroom București – Decor de poveste

Publicat de Alex la data 06.04.2021, 12:23 | Afaceri / Restaurante
Locul nunții poate fi restaurantul de nuntă Jadore Ballroom București care este un loc special, în care visele devin realitate și în care domnește o atmosferă de fericire și distracție. Aici ... Afla detalii »

Mâncare la oală ca la mama acasă

Publicat de Alexandra la data 06.04.2021, 12:10 | Afaceri / Servicii
Mulți oameni cred că este mai ușor și mai bine să comanzi mâncare la oală acasă decât să cumperi alimente și să gătești. Marea majoritate a oamenilor visează să comande cina sub formă ... Afla detalii »

Care sunt formalitățile de care se ocupă un notar în cazul unei vânzări?

Publicat de Dragos la data 03.04.2021, 13:04 | Afaceri / Servicii
Între compromis și o vânzare finală, trebuie îndeplinite o serie de formalități. Unele se referă la cumpărător care trebuie să obțină în special finanțare. Altele sunt cele de care se o ... Afla detalii »

Numele de brand

Publicat de Catalin la data 02.04.2021, 20:58 | Afaceri / Servicii
Orice brand are in spate o poveste, iar in majoritatea cazurilor povestea este reflectata de catre numele brandului. Lasand deoparte brandurile care au ca denumire insusi numele personal al fondatoru ... Afla detalii »

Agenție digitală pentru servicii complete SEO

Publicat de Vlad la data 02.04.2021, 20:31 | Afaceri / Servicii
Althaus Design este o agenție digitală care oferă servicii SEO complete. Rezolvă toate problemele de afaceri ale mărcilor în spațiul online. Dezvoltă și adaptează instrumente pentru a face a ... Afla detalii »

Tot ce vrei sa stii despre votca

Publicat de Mihai la data 17.03.2021, 11:33 | Afaceri / Magazine online
Daca te-ai hotarat sa comanzi vodca online, afla ca este primul alcool puternic consumat din lume. Este chiar o parte integranta a culturii nationale a unor tari. Daca in Franta, vinul este insotit de ... Afla detalii »

Decor cu flori artificiale: avantaje si dezavantaje

Publicat de Mirela la data 12.03.2021, 20:00 | Afaceri / Magazine online
Vrei sa-ti umpli terasa sau veranda cu flori decorative? Doresti sa aduci o nota colorata in holul de intrare, sala de asteptare sau fereastra de la birou? Ia in considerare achizitionarea de plante s ... Afla detalii »

Ce înseamnă brandul și cine are nevoie de el?

Publicat de Catalin la data 12.03.2021, 19:46 | Afaceri / Servicii
Majoritatea am auzit despre termenul ”brand” și îl relaționăm adesea cu produsele din lumea modei și a aparaturii electrice. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că suntem obișnui ... Afla detalii »

Mape de prezentare

Publicat de Sorin Design la data 11.03.2021, 9:39 | Afaceri / Tiparire
Avand o importanta deosebita in cadrul conferintelor, expozitiilor, targurilor sau evenimentelor speciale din cadrul companiei, mapele de prezentare trebuie sa aibe un aspect grafic placut, profesioni ... Afla detalii »

Carti de vizita

Publicat de Sorin Design la data 11.03.2021, 9:38 | Afaceri / Tiparire
Cartile de vizita reprezinta un instrument fundamental de marketing si totodata un accesoriu indispensabil pentru o intalnire de afaceri. Cartile de vizita trebuie sa respecte liniile definitorii ale ... Afla detalii »

Ce este un site si de cate tipuri sunt?

Publicat de Alexandra la data 10.03.2021, 19:43 | Afaceri / Servicii
In era digitala, este mai mult decat recomandat profesionistilor sa apeleze creare site propriu. Dar ce este un site? Si ce poti alege din toate tipurile de site? Multe intrebari se invart in jurul ... Afla detalii »

Care este procedura privind actele notariale?

Publicat de Dragos la data 09.03.2021, 10:32 | Afaceri / Servicii
Vrei sa stabilesti un contract de casatorie, sa cumperi si sa ipotechezi o cladire, sa creezi o afacere, sa divortezi, sa primesti o mostenire sau sa iti pregatesti propria succesiune? E clar ca pentr ... Afla detalii »

Tot ce trebuie sa stii despre palplanse

Publicat de Alexandru la data 08.03.2021, 12:34 | Afaceri / Constructii si amenajari
Palplansele se utilizeaza pentru a asigura pereti temporari si permanenti in industria constructiilor. Palplansele sunt utilizate ca suport pentru sprijinire excavatie si retinerea solului. Acest lucr ... Afla detalii »

Livrarea meniului zilei, cea mai bună alternativă pentru masa la birou

Publicat de Alex la data 04.03.2021, 22:21 | Afaceri / Restaurante
De cele mai multe ori, atunci când ești supraîncărcat de muncă, uiți cât de importantă este masa de la prânz. Cu toate acestea, dacă există o masă care combină atât o pauză cât și o m ... Afla detalii »

De ce este avantajos să comanzi mâncare?

Publicat de Vlad la data 04.03.2021, 21:46 | Afaceri / Restaurante
Ai epuizat timpul sau nu ai chef să gătești? Alege varianta comandă mâncare București, un serviciu de livrare de alimente gătite acasă. Tot ce trebuie să faci este să alegi din meniurile var ... Afla detalii »

Impactul evenimentelor memorabile

Publicat de Mircea la data 02.03.2021, 12:07 | Afaceri / Restaurante
Evenimentele și experiențele memorabile sunt, fără îndoială, o cerință căutată de oricine dorește să recompenseze sau să recunoască comportamentele și performanțele pozitive. Evenimen ... Afla detalii »
1 / 12« 1 2 3 4 5 ... 11 12 »