Director web

Buneci and Buneci - Cei mai buni avocati din Bucuresti

Buneci and Buneci - Cei mai buni avocati din Bucuresti Suntem o echipa de avocati cu experienta de zeci de ani in domeniu care am reprezentat clienti cu renume din Romania. Avem experienta in drept penal si drept civil, oferim consultanta inclusiv pentru societati comerciale. Societatea Civila de Avocati "Buneci and Buneci" ofera servicii de reprezentare la toate treptele de jurisdictie, oferind astfel asistenta si consultanta juridica, negocieri in domeniul dreptului penal, dreptului civil, dreptului comercial, dreptului familiei, dreptului administrativ, dreptului financiar si fiscal. Asistarea si reprezentarea clientului impune diligenta profesionala adecvata, pregatirea temeinica a cauzelor, dosarelor si proiectelor, cu promptitudine, potrivit naturii cazului, experientei si crezului profesional. Colectivul de avocati este condus de avocatul Petre Buneci, titular al biroului, membru al Baroului Bucuresti. Serviciile avocatilor societatii sunt ghidate de valori care stau sub semnul reusitei: dedicatie, perseverenta si ingeniozitate.

  • Slogan: Suntem o echipa de avocati cu experienta de zeci de ani in domeniu care am reprezentat clienti cu renume din Romania.
  • Cuvinte cheie: avocati bucuresti, avocati buni, avocati drept penal, avocati drept civil

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Buneci and Buneci - Cei mai buni avocati din Bucuresti'. Administratorii https://www.buneciandbuneci.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Buneci and Buneci - Cei mai buni avocati din Bucuresti'. Administratorii https://www.buneciandbuneci.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: https://www.buneciandbuneci.ro/
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Buneci and Buneci - Cei mai buni avocati din Bucuresti

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Buneci and Buneci - Cei mai buni avocati din Bucuresti sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt




Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri